Hahaha!

Måste bara få visa det här.. Min mobil kan vara lite knäpp ibland och skriva att det är från någon annan när jag får sms. Och när jag var ute i helgen durrade det till i fickan, och jag hade fått sms av... mamma? Men vad i HELVETE skriver hon?!


Afraid, right?



Har nyss vinkat av världens bästa vän från bussen, och jag längtar redan efter dig Cissi! Vi har umgåts iprincip hela dagen, och vi har smidit planer ni bara kunnat drömma om.  Så nu är jag TRÖTT SOM FAN och ska gå och lägga mig tror jag! Men puss på er så hörs vi imorgon :)

Man måste bjuda på sig själv!




Skumma grejjer

Okej, vad hände igår? mja.. Det började med att vi var på en fest hos mina klasskompisar Emma och Linnea. Kul vare! Senare skulle alla dra till krogen, och då vill jag bara inflika att jag inte fyllt 18 än, och SÅKLART frågade dom om leg.... Så jag drog hem till en kompis medans dom var där! 

När jag senare mötte upp mina vänner var Carro full som en kastrull och Helen var hungrig. Vad passar inte då bättre än donken liksom? Så vi bestämde oss då för att dra dit och käka lite :) 


Helen, Carro och Jag. Kort och gott- snygga brudar. 


Emma, Linnea och Carro! Yeyeye.

Haha, hittade en video imorse sen igår... Carro hittade mig i trappen, fascinerad utav skummet i min dricka (?)

 

(En inflikning)

Jag fick ett ägg med två gulor imorse. Hur ofta händer det liksom?


Nu, stan!

Ska dra ut på stan en snabbis. Ikväll blir det partaj för Emma och Linnea i min klass som fyllt 18 år, kul! Kommer förmodligen bli en hel del uppdatering ikväll, ha det bra så länge!

Days Of Denim



Om jag får beskriva mig själv med ett ord idag skullle det nog bli jeansig, om det nu ens är ett ord? Hur som helst ska jag sticka ut på stan nu och fika med min mamma. Har spenderat rätt mycket tid med henne här ett tag. Det beror på att om det nu finns en gud har han rört om med en slev i vår livsgryta och det behövs diskuteras. Fasiken vad jag talar i gåtor idag. Men peace out så hörs vi!

Om jag är nyttig? Ohja!



Om ni undrar så åkte INTE jag och mamma till donken idag! Vi stod hemma och lagade världens nyttigaste middag (: just precis ja.

Resten av dagen då? Ja, jag gick omkring med Cathrine på stan ett tag, trevligt trevligt! Resten av kvällen ska jag spendera i historieboken... Ska läda 17 sidor tills imorgon, FY FAN VAD ROLIGT!!!

Those shorts



Har i min hemlighet önskat mig ett par svarta skinn shorts. Och nu jäääävlar har jag hittat ett par. Sitter sådär äckligt bra ni vet? Men frågan är bara: Kommer jag använda dom? I sure do hope so mothafucka.

Let me tell you a story

Haha hittade en bild sen jag var 4 år... Jag satt på en pakethållare och råkade stoppa in benet i hjulet :/ Jag bröt alltså benet och tvingades sitta i rullstol en hel sommar. Det som var värst av allt var att jag inte kunde plocka blommor längre. Jag kommer ihåg hur arg jag var på det där benet när jag satt och kramade mina blommor.

 


Jag rekomenderar

Jag tycker verkligen att alla ni där ute tar er en titt på Tyras nya smyckeskollektion, det kan ni göra ---> HÄR. Sjukt fina smycken! Tror jag ska ta och klicka hem lite redan i veckan! (om jag har råd vilket jag förmodligen INTE har) men men, yummiee.


Tonight



Ikväll är Tvn min bästa vän. Är hemma helt själv, vilket jag oftast tycker är skönt. Men ikväll har jag en jobbig känsla i magen. Vet inte varför, men den bara finns där, den gnagande jävla känslan.

Off to school



Jag har gått i skolan i 11 år nu, men ändå är jag alltid lika nervös första dagen efter sommarlovet. Uaaah, jag vill inte! Men okej, nu måste jag dra så jag inte blir sen..

Puss kram

LOVELY

Jag har letat efter ett par jeans i evigheter nu. Jag har så svårt att hitta några som passar perfekt. Så idag, var jag och mamma inne på Lindex (?) och där hängde dom, jeansen som kommer rocka min röv i höst :)


Inspiration

'

Olivia Palermo från The City är en utav världens mest välklädda kvinnor i min mening. Man ser henne aldrig utan kläder to die for.  Tummen upp för henne!

Dan före DEN DAGEN

Imorgon börjar allvaret igen. Många säger att de längtar tillbaka till skolan, synd att jag inte håller med ett dugg. Jag skulle kunna ha sommarlov resten av livet :) Men hur som heeeelst, här får ni en liten resume av sommaren 2010, vad jag har hunnit med osv. Och vet ni vad jag insåg? Jag har inte badat en enda gång den här sommaren, och inte heller jag jag plockat blommor. Det enda jag gjort är att ha festat...? Bra jobbat fiffi....  

Sommaren började med arbete, tre veckors plantsättning i skogen. HARD WORK WORK.



Sedan ägde Peace & Love rum. En veckas tältning, i stekande värme, bland SJUKT mycket folk, där stinkande bajamajor stod uppradade, där man knappt kunde ducha. Ja, vet inte riktigt om det var min grej det där. Men vi träffade iallafall massa nya och underbara människor och fick en hel del nya vänner!



Jag, Sofi och Carro stack till Malung i några dagar. Vet inte om jag kan beskriva med ord hur sjukt kul vi hade! Det kan ju inte bli mycket mer awesome när vi är lika partyglada alla tre.



Jag, Sofi och Macke var i rättvik på Classic Car Week. Träffade många konstiga människor under den kvällen.. haha. Men kul hade vi! 



Jag har hunnit vara på tre 18- års kalas. Ett för Sofie, ett för Carro och ett för två tvillingpar som jag inte känner (:



Sofie och hennes Martin hade grillkväll hemma hos dom, följt av en kväll på Mora festivalen. Kul kul!



Våran högstadie klass hade klassfest. Vilket halvt spårade ut där fram på kvällen. Men fram tills dess hade vi riktigt riktigt kul! Älskar er!



Musik & Motor festivalen ägde rum. Och ja, ett ord: GALET. Får fortfarande skrattattacker när jag tänker tillbaka på det. Ibland blir jag nästan förbannad på oss, iallafall dig och mig Sofi, för vi är så störda och tänker inte ett dugg på vad vi håller på med, men sen tänker jag vad gör det om 100 år? Och tänk på alla minnen vi kan sitta och skratta åt när vi blir gamla och skrynkliga :)







Gårdagens kalas blev en maskerad

Jag tror inte att Carros tanke med gårdagen var att alla tillslut skulle springa omkring i prinsess kläder. Men eftersom vi inte kan vara något annat än oss själva är oförutsägbarheten något man måste räkna med. För de flesta av oss slutade kvällen i en bokstavligt talat KOKHET badtunna under stjärnhimlen, medans resten satt inlindade i ljusblåa filtar och pressade varandra på skvaller.  

Tack för en lyckad kväll!







Nu drar jag!



Födelsedag



Just precis, idag blir lilla Caroline stor! Det blir kalas ikväll hos henne, så jag ska snart gå och titta vad jag ska ha på mig :) Och om jag inte visste att Carro läser min blogg (tro det eller ej!) så skulle jag visa er vad jag köpt till present åt henne. Men iallafall, jag hoppas du får en awesome dag Carro! Och om inte annat kommer den ju bli rätt grym ikväll eftersom jag kommer??? Haha :D Här får ni hur som helst en favorit i repris, Carro är programledaren!
   


Kräftskivan





Sjukt vad mycket vuxenpoäng jag haffade igår kväll. Jag minglade runt med folk jag inte känner, var glad och höll konversationer, jag drack vin till maten och kaffe till fikat. Känner mig rätt stolt faktiskt, eftersom jag klarade allt galant. Jag lärde mig en hel del nya snappsvisor också, fast dom ska jag verkligen inte skriva ut här. Och ja... vad mer? "Värdinnan" som det kallas, däckade innan nio. Ja, det var väl allt. Peace out.  

RUSH

En dag som går i ett. Blev snabb planering om att jag tydligen ska på kräftskiva ikväll? Jaja, spontant är kul!  Hur som helst lyckades jag gå upp i tid imorse, vilket resulterade i att jag hunnit med en hel del trots att klockan bara är två. Födelsedagspresent CHECK, städat CHECK, duchat och målat naglarna CHECK. Perfect.


Bock-jakt + Shopping

Idag var jag och Carro och shoppade. Vilket var behövligt! Hittade en del snyggheter. HOWEVER..... vi kom till Falun två timmar innan affärerna öppnade, bara för att vi hade skjuts då. "Okej, vad FAN ska vi göra här i två timmar nu då??" Svaret? Bockjakt såklart! Vi gick runt hela Falun i jakt på dom, fotade dom också. Och för er information är alla bockarna olika (: haha.  





Haha, varför lägger jag ens ut det här?!

Mjaa, såhär ser det ut när bakning står på shemat. Så, nu har ni fått ett videoinlägg som ni bett om! Leila, SLÄNG DIG I VÄGGEN!


The Bag



Ni ville att jag skulle visa väskan från Åhlens. Mörkbrun och Fransig. I like it. Nu får jag leka indian.

Bra, Bättre, Mamma.

Kom nyss hem från stan. Är lite smått lycklig faktiskt, har nämligen haft ett öga på en väska på Åhlens ända sen den kom ut i butik i våras, OCH NU FANNS DEN PÅ REA FÖR 58 KRONOR! :D som sagt, vardagslycka var det. Hur som helst åt jag och mamma middag på Sushi resturangen innan vi stack hem, pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar dig mamma! 


Avskeds-grillfesten

Jag ska försöka att inte visa hur trött jag är just nu, och hur mycket jag vill hoppa i badkaret som precis blev färdigt fyllt. Nu ska jag istället visa er lite bilder från igår. Det var hur mysigt som helst! Sköna brudar, härligt väder, glada miner och god mat! Kan ju inte bli mycket bättre :)






Hi there Mora, here I come.

Sticker från mitt lilla Älvdalen nu. Ikväll blir det nämligen avskedsfest för min vän Britt som ska resa till USA och vara där ett helt år :( Kommer sakna henne! Men ett år kommer säkert gå skit fort. Tänk bara att mina tre år i gymnasiet snart är slut, att snart är det jag och mina vänner som åker på lastbilsflaken med studentmössor och skriker. Sjukt!

Och för eran information vet inte om jag kommer ha möjlighet att blogga mer idag.. Men imorgon kommer ni defenitivt höra av mig :)


Jag och Britt

Musik & Motor dag 3.

Lördagen ja. Tror egentligen inte att det finns så mycket som är värt att skriva ut på bloggen som hände under den här kvällen. Det var kul! Missförstå mig inte, det hände bara inga skandaler som det vanligtvis alltid gör. Det hände bara smågrejer som att röka vattenpipa, spilla ner varandra med ketchup, pissa på herrtoaletten, dricka biiiiira i baren, lifta med gubbar (känn dig träffad carro), äta korv från marken... ja, ni fattar! Det blev inte heller många kort tagna.. Kan dela med mig av två iallafall :)



Härligt folk!


Jag och Helen


Musik & Motor dag 2.

Det blir med lite logik fredagen. Jag tänker inte gå in på några detaljer, men det var hur som helst den sjukaste dagen av dom alla. Vi hamnade först hemma hos Sofie, sedan drog vi alla hem till en tjej som heter Malin. Sedan så splittrades liksom alla upp... Haha och det var väl då allt blev som det blev, så att säga. Jag kom iallafall inte hem förens frammåt fem. Allt var bara RANDOM.


Jag och Jacob 


Simon, Sofie, Martin, Sofi, Klara, Anton, Macke, Jag och Tobbe.


Sofie, Carro och Sofi. Såå söta så!


Simon och Macke


Haha?


Musik & Motor dag 1.

På torsdagen började allt. Jag och Jacob åkte runt med morfar i hans cab och såg allmänt coola ut :) Vi for upp på byn för att titta på häst och traktor crusingen, och vi tog även hand om några av kusinerna. Sen hittade jag igen Macke, Tobbe och hans kompis. Vi käkade pizza och hade det trevligt! Sen kom det fler folk till oss (: På kvällen drog vi ner till Sofi, haha och på riktigt, det var riktigt sjukt! Sällan jag skrattar så mycket. Har en video ni måste kolla på sen från den kvällen, det är när vi dansar fiskdansen till pärleporten (?) haha kul var det iallafall!




Jag och Linnéa






Evelina, jag och Theo.


Cissi, jag och Macke


Kenneth och Sofi


...



I run away but I can’t let go
I said I don’t but I need you so
Every thought in my head says no
But I can’t let go
 
And everywhere all I see is you
I don’t care what I have to do
I’m a mess and it starts to show
But I can’t let go 


Det suger...

... att min kamera-överförings-data-sladd inte är här så jag kan visa er bilder. FUCK. Men den kommer ikväll so stay tuned for more. MOAHA.

Tors-Sön = Bloggtorka

Men tanke på att min lilla hemby Älvdalen har årets höjdpunkt dessa dagar så kommer min bloggning förmodligen bli lite gles. Det är Musik & Motor Festivalen här just nu, och då känner inte jag för att sitta framför datorn hela dagarna =)

Men för en liten update så kan jag berätta att jag är hos min mormor och morfar just nu, och jag ska snart fixa mig för att åka upp på crusing. Senare ikväll ska jag träffa Sofi och vi ska ut och göra Älvdalen osäkert ;) Så, om vi inte hörs senare i eftermiddag/kväll så hörs vi imorgon mina solstrålar!


RUN

Nu har jag börjat ta tag i min så kallade "hälsa". Kom på att det är nog inte så nyttigt att äta en chipspåse varje dag och bara sitta och dega. Både igår och idag har jag varit ute och sprungit! Och jag vill understryka att jag inte försöker gå ner i vikt, det bara är det av att jag mår bättre av att få röra på mig.


No waaaaay?!

Idag hittade jag de vita drömshortsen jag letat efter så länge! Synd bara att sommarensnart är slut.... Hur som helst kan jag slänga in en bild på dom imorgon, om ni är riiiiiiktigt snälla ;)

Lunch



Idag mötte jag upp Sofie och Carro på stan för lite lunch, och så råkade det bli kaffe och glass också, hehe :) Vi satt på cafét i tre timmar, kände att det verkligen var skönt att få prata av sig lite!

Nattugglor



Sitter här med my brother Jacob. Vi har tråkigt, vi är trötta, vi orkar inte sova. Så är läget. Men ja, annars då? Har bara information som ni kan anteckna i era care block. Så som att jag nyss duchat, ätit mackor och jacob ligger och inspekterar taket osv.

Sleep tight sunshines

New

Kände att jag var SÅ JÄVLA TRÖTT på att bara strosa omkring i min skinnjacka så fort det blir lite festligheter, vilket resulterade i två nya kavajer, båda från h&m, båda för 299. Sen blev det rea- shopping på Cubus, där jag hittade en vit klänning som jag inte alls betalade många kronor för. Och sist blev det en kjol som även den var på rea, fast på Lindex.








Oooops

Råkade visst hamna på stan idag. Vilket betyder shopping. Egentligen skulle jag varit i Älvdalen nu, men det får bli imorgon istället! Jag kan visa er senare lite vad jag handlat, men nu måste jag äta innan jag dör.

Blue and Gold



Dom här snygga örhängena tillhör nu mig. Från h&m, 69 kronor. Jag tror jag ska rocka dom i helgen. Yesbox.


Hur ofta händer sånt här?

Idag när jag loggade in på msn så har en super söt tjej lagt till mig som vän och öser komplimanger. Hur gulligt var inte det på en skala? :D En riktig ego- boost blev det.




Grillning / Festival

Igår var vi ett gäng som var bjudna på grillning hos Sofie och Martin. God mat + Trevligt sällskap + Glada miner = Lyckad kväll! Vi satt ute ett tag också, med stearinljus och en spelandes gitarr, hur mysigt var inte det på en skala liksom? Kunde sitta där föralltid.

När klockan sedan började dra iväg åt kvällskvisten så stack vi ner till mora på festivalen. Den var väl helt okej, jag åkte iallafall en karusell? :D Vid fyratiden på natten kände vi att orken började svika, så vi stack hem. Sofi, Macke och Carro sov at my place.








Ja ni..

Klassfesten igår var riktigt rolig! Synd bara att jag inte var i mina sinnens rätta tillstånd för att följa med in på Boggberg. Hehe. Ni får se lite trevliga bilder istället, orkar inte uttråka er med en novell om allt som hände. Inte för att jag kommer ihåg så mycket men ändå.





Haha, måste bara visa en video från kvällen, vi körde norska fyllan. Fan vad jag har skrattat åt dom videorna alltså! Gaaaalet. Kolla på Cissi i videon liksom, hon är i mitten, helt jävla underbar?

Make it up

Står och sminkar mig och fixar mitt skatbo till hår. Ikväll blir det nämligen förfest med gamla högstadie klassen, sen drar vi alla till Boggberg! Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll :) Men vi hörs imorgon! Förhoppningsvis har jag lite bilder to show you. Ha en trevligkväll! xoxo


Classic Car Week

Igår for jag Sofi och Macke till Rättvik, bara sådär, helt spontant. Det var rätt kul! Förutom att våran skjuts inte kom förens fyra, så jag var inte hemma förens klockan fem på morgonen.. Haha. Vi höll bokstavligt talat på att frysa ihäl, och eftersom polisen inte lät oss sitta i deras bil var vi tvugna att värma oss över en jävla korvgrill..? Där nådde vi då botten konstaterade vi.




Middag

Igår kväll var jag bjuden på middag, eftersom min pappa fyllt år. Vi åt trerätters och hade det mysigt. Sen cyklade jag hem vid elva, och jag hoppas VERKLIGEN inte att någon såg mig. Man måste liksom cykla genom en skog för att komma hem, och det var jävligt mörkt ute. Så jag sjöng, högt, för att skrämma bort alla äckliga djur....



Just ja!

Kollade i Aftonbladet här om dagen, och ser mig själv? Haha, hur ofta händer det liksom? Lite cp var det faktiskt.


Yesterday

Igår var det tänkt att vi skulle grilla, men det blev det ju inget av. Så jag Sofi och Macke gick omkring på byn och var allmänt emo.. Kändes som att man gick i högstadiet igen. Iallafall så gick vi till en liten tant vid namn Gudrun som Sofi brukar vara hos ibland, där bakade vi, fikade och drack kaffe.


Jag och Gudrun (vill bara säga att jag är ingen jätte, det är Gudrun som är dvärg..)

Haha förlåt Macke, men nu lägger jag ut den här videon ändå :] Underbar är den! Det är Gudruns musik, kan inte bli mycket bättre.



Sen på kvällen, eller rättare sagt natten (klockan var tre tror jag) blev vi hungriga samtidigt som jag kände för att leka Gordon Ramsey. Vilket perfekt sammanträffande va? Det resulterade i dessa vackra matverk skapade av mig ;) Haha korv och mos på en bädd av remoulad sås omringada av gurka i ett regn av äggröra får nästan bli min signatur rätt.



At Sofis place


Sitter hemma hos Sofi nu! Vi håller på att ringa lite trevligt folk för vi tänkte grilla vid älven :) Mysigt värre. Om ni har tur kanske ni kommer höra av mig senare ikväll. Men då ska ni ha en jävla tur.
Puss love you

t-r-ö-t-t

Förlåt för det dåliga uppdateringen. Men jag känner mig så sjukt trött och sliten idag. Lika bra jag avslutar det här inlägget nu för jag har iallafall inget vettigt att säga.

Det här är ett bra exempel på hur jag känner mig. En bild säger mer än tusen ord.


Fick en liten frååååga!

Är det inte kul att ha så många kusiner? :)


Haha, jo då. Jag har femton kusiner sammanlagt, fem på pappas sida och tio på mammas. Kanske är det lite jobbigt när det alltid är någon som fyller år, men det kan jag leva med! Blir ju mycket fika ;) haha

RSS 2.0