Fuck you



Nu drar jag och Helen ut på äventyr. Tänker glömma allt skit och bara ha kul! Och är det några som vet hur man har kul är det fan vi. Gud vad jag svär... Om det är några minderåriga läsare där ute, ta till er av tant Josefines visdomsord när jag säger: MER SVORDOMMAR TILL VÄRLDEN.  


Cant make up your mind? Please don´t waste my time.


Perfect!





Det här är bara ett smakprov på hur presenten ser ut, det blev 11 sidor i boken. Har en känsla av att det här blev en lyckad present! :)

FIX

Har suttit i princip HELA JÄVLA DAGEN med min bror och fixat pappas födelsedagspresent. Helt slut! Men snyggt blev det ;) Kan visa bilder imorgon, för nu ska vi däcka i soffan.

Puss love you

On my way



Drar tillbaka Mora nu, men bara tills på måndag, för då fyller min pappa år! Och vad faaasiken ska man hitta på att köpa till honom då? Gosh, som om man inte hade nog med problem. Men det löser väl sig! Men vi hörs senare! Ska förmodligen träffa Sofi ikväll, vilket betyder: trubbel.

Regn och mys

Hälsa på kusinerna är nog ett bra svar på vad man kan göra en regnig dag som denna. Jag och Evelina satt ute och tittade på allt regn som föll, medans hon berättade för mig om vad roligt hon hade haft det i fjällen de senaste dagarna.



Rosemarie Cotino, från första säsongen av Familjen Annorlunda var hemma hos Jörgen och Tina (vilket hon varit ett par dagar nu) och hade vernissage för hennes fina tavlor! Om jag inte vore snuspank skulle jag lätt köpa en av hennes tavlor! Sjukt fina.


Dagens wanna have /vardag/


Lite bilder sen i tisdasgs


Caroline, Sofie, Sofi och Klara! Fina bruuudar där :D


Det bjöds på drinkar :)


Födelsedagsbarnet och hennes Martin, så söta!

The little pink one



Jag har varit och tafsat på den här lilla klänningen i evigheter nu, och vad händer? Jag går in på h&m, kollar på rean, och där hänger den, bland alla xxs och xxl kläderna som ingen vill ha. I min storlek och allt, bara 75 ynka kronor! Det kallar jag vardagslycka.

Dagens wanna have /fest/


Kalaset med stort P

Nu är jag hemma  från Sofies 18- års kalas. Det var mycket mycket trevligt! Det bjöds på mat och massa tårta, och sen blev det ju såklart paketöppning också :) Orkar inte skriva så mycket mer, är så jäkla trött och vill bara gå och lägga mig nu... Men tack för en trevlig kväll! Förresten har jag ett videoklipp här ni kan få kolla på!



Rusning!

Känner mig superstressad (som vanligt) håller på att packa väskan till Älvdalen, göra lunch och fixa mig på samma gång. Och som grädde på moset måste jag bokstavligt talat springa ut på stan och hämta ut två klänningar på h&m. Ikväll blir det iallafall kalas för fröken Sofie Graw som fyller 18 år! Tänk vad tiden går fort. Men nu måste jag kila! Hörs senare!


Sofie och jag

Malung

Haha ja... vart ska jag börja? Kan ju säga att så kul jag haft under de här tre dagarna har jag inte haft på länge! Vet inte hur jag ska berätta allt utan att det blir en enda sörja av allt.. Men vad har vi gjort då? Frågan är nog: vad har vi inte gjort? Vi har ringt 112 för att en kille låg däckad på järnvägsrälsen, vi har haft tequila race i baren, vi har spenderat en natt i bastun för vårt tält var fullt, vi har åkt med vakterna hem på natten, vi har tagit bild med varenda malungsbo, listan är lång!


Jag, killen vi försöker hjälpa och Carro. Det här var nog alldeles innan vi ringde 112.. haha.


När jag och Sofi kom hem på natten var vårt tält fullt, så vi gick först in och sov i campingens tv-rum. Men då hittade vakterna oss och slängde ut oss :( Då gick vi och sov i bastun istället! Carro hittade oss på morgonen och tog den här bilden, hon var då igång med att stoppa nakna tanter att starta bastun...



Röda mattan ;)


Inga mer bilder till världen nu! Resten är antingen barnförbjudna eller allmänt skitfula.


Stress!

Måste skynda mig nu, sitter och stress-äter gårdagens pizza samtidigt som jag packar. Har haft fullt upp hela dagen och det här är den enda luckan jag haft.... Vi drar iaf till Malung nu, och ni kommer inte höra något av mig förrens på söndag :( Men då blir det bildbomber och massa kul, så ni har något att se fram emot iallafall ;)



See ya suckers

wtf?



Tack, men jag vill inte ha det... haha..

Lillebror



Vad händer idag? Tv spel, Jacob och chips står på schemat. Det känns okej! Måste förresten börja packa tills imorgon också, vi ska ju som sagt dra iväg på dansbandsveckan i malung. Och som det ser ut nu är det tältning som gäller... Känner att jag kommer dö litegrann.

Who could guess?




Jag kände Rachel Zoe när jag såg den. En svart liten pälsjacka. Jag kommer känna mig som tagen ur Sex and The City när jag har den på mig, bortsett från att jag kommer klappa på mig själv hela tiden så folk tror jag är dum i huvudet, typ.

Långrandigt


Har gått runt på stan med Carro idag (igen...) i hopp om massvis med festkläder. Hur gick det? Nått köpte jag, och ni kommer aldrig kunna gissa vad ;) Kan lägga upp bilder senare ikväll, sålänge kan ni ju gissa vad det kan vara om ni vill?

The Day

Nu är jag hemma från en dag på stan! Vi hittade igen lilla Sofie så hon joinade oss resten av dagen :) Annars har allt varit rätt lugnt faktiskt.. Dagens läxa var iallafall: Ha inte läppglans och utsläppt hår när det blåser!
 

Här är Carro och Sofie, två av mina guldkorn!


I WANNA BE JUST LIKE KISSIE!!!!!!!!!!!!!!!! hm... eller inte ;)

Här är det enda jag köpte under dagen; två par nagelack.. tragiskt. Men ska kanske ut en sväng imorgon igen för jag känner panik över att jag inte har festkläder... Speciellt nu när vi ska iväg torsdag, fredag och lördag!


I väntan på..



Sitter och väntar på Carro som ska komma hit. Vi ska göra stan idag, vilket jag minst sagt längtat efter! Jag menar, finns det någon bättre vardagssyssla än att gå runt med en kompis på stan, handla onödigheter och skvallra? Inte i min värld iaf :)

Glassigt

Har varit med min vän Sofi idag och ätit glass! Yummieee. Vi är så konstiga ibland... fick världens skrattattack av att kolla på molnen? Men iallafall så gjorde vi en liten dans till er som underhållning dessa varma dagar. Hope you like it! haha..


Catch up!

Kom på att jag kanske borde ge er en liten inblick i vad jag haft för mig när jag inte bloggat?

Min sommar började med ett par slitsamma veckor i skogen med Cissi.. sjukt vad man gör för pengar, huh? 



Det fortsatte åt det lite mer roliga hållet, dvs åkte på Peace and Love med Sofi och Helen! Det var helt sjukt galet.. Bilden nedanför är tagen vid sju på morgonen, vi hade inte gått och lagt oss än.. Man måste väl ha kul så länge man kan eller?



Sen har jag väl varit på lite andra fester osv. Här får ni lite bilder från det!






What´s next then? Som älvdaling måste man leva upp till sina förväntningar, nästa tillställning blir alltså dansbandsveckan! Jag, Carro och Sofi ska dit fyra dagar och sova i tält... Men men, om jag känner oss rätt kommer det förmodligen bli rätt så jävla nice ändå!




Inleder starkt!

...eller? Nu ljög jag lite. Har varit en ganska lame dag idag. Jag och mamma har haft loppis på sollerön, JAG TJÄNADE 45 KRONOR!!! Kunde lika gärna suttit hemma i soffan och kollat på Sex and The City. Men jaja, hittade iallafall två supersnygga ringar :)


Back On Track!

Nu är jag tillbaka på banan igen :) har faktiskt saknat att blogga. Det här blir alltså mitt första inlägg, av många fler.


Sofi, Kaninen, jag och Helen på Peace & Love

RSS 2.0