Torsdag

Nu har jag suttit och skrivit "hej!", "hejsan!", "tja!" på femhundra olika vis. Jag har tydligen tappat förmågan att skriva en inledning. Så vi skippar den tycker jag. Igår så lekte jag med två av mina vänner vid namn Sofi Kas och Marcus Olsson. Det enda vi gjorde var att äta och kolla på film. Fast, för att mobba er läsare en gnutta tänker jag säga något ni inte fattar: Jag hoppas att Lars har hittat en psykolog.

Resten av dagen ska jag nörda mig och läsa vidare på en bok. Cool jag är. Sen ska jag dra tillbaka till Morahora. Blir nog bra det, byee.


Random bild. Jag och Evelina i sommras.


Dag 18 - Den här veckan


NEW

Är lite förälskad i mina nya örhängen. Jag har blivit en tradera-whore, det är alltså därifrån de kommer. Betalade bara några enstaka kronor för dem, nästan äckligt.

I fjällen

Jag och en del av la familia åkte upp till vår stuga i fjällen igår. Tio pers, fem sängar. Trångt men mysigt! Idag åkte vi in till Norge en sväng. Det var SÅ JÄVLA fint väder, helt sjukt. Nu är vi iallafalla hemma och snart blir det taconight! Hoppas ni alla får en fin kväll :) pussar



Dag 17 – Mitt favoritminne

HUR tror ni det är möjligt för mig att välja här? va? va? VAAA?? Jag är väldigt lyckligt lottad på så vis att jag har många roliga saker att titta tillbaka på. Men om jag nu ska vara så illa tvungen att välja ett tror jag det är få saker som slår min och Sofis natt i campingbastun! Haha, riktigt fult var det.

Kan ju dra historien kortfattat: Jag, Sofi och Carro var på Dansbandsveckan i Malung, och delade alla tre samma tält. När jag och Sofi kom hem till tältet på natten kan jag ju säga att det var en aning upptaget. Vad fan ska vi göra nu då? Frågade vi oss. Ja men vi lägger väl oss i campingens vardagsrum såklart!! Där la vi oss, somnade i... tio minuter? Vad fan vaknar vi av? UPP OCH HOPPA!! NU FÅR NI GÅ UT HÄRIFRÅN!! Det var vakterna... Vi hamnar ute på vägen igen, och där står vi, fulla, skrattar och fryser. Brainstormade potensiella ställen att slagga på, tills förslaget BASTUN!! vann över golfbanan och soptunnan. Carro hittade igen oss morgonen därpå, la ett asgarv och fotade, samtidigt som hon försökte förklara för alla nakna tanter som ville in i bastun varför vi låg där inne.


For all we know, we might not get tomorrow.



Ni trodde att vi grillade, men ni hade fel.


Tisdag

Hej på er! En snuvig Josefine sitter och tappert svarar på en miljon frågor om andra världskriget. Jag hatar förresten folk som skriver om sig själv i tredje person, så gör jag det precis själv? Jaja. Tänkte iallafall ge er den senaste updaten om mitt ack så intressanta liv. På torsdag åker jag upp till våran stuga i fjällen, och stannar tills söndag. Hur härligt? Får se om det finns nog med snö för att damma av skotern också. Nej, nu ska jag återgå till min BFF Hitler. Vad sulligt allt det här blev kände jag... Men okej, BYE.

LAST NIGHT

Hade en riktigt rolig kväll igår faktiskt! Vi började hemma hos Graw med mys och mat. Framåt kvällen hamnade vi först hos min och Sofis gamla klasskompis Martin, i en minimal stuga pressat med folk. Sen drog vi alla till Wäsa! Det var rätt mycket folk där faktiskt, träffade många som jag inte sett på ett bra tag! En del av forna 9C var där ochså, så vi passade på att sjunga lite fina låtar om hur bra vi var, är.   


Jag och söta Frida


Macke, Sofi och Denkan även kallad gammal kärring i rosa filt


Maaaaaaaaaat


mina partybrudar


Söta Sofi, Sara och Tina!


Haha... jaha


Coolingen i dj-båset

underbara dag




Jag känner mig ovanligt lycklig idag. Antingen beror det på att jag är hemma, eller så beror det på att jag har så fina vänner, eller så kanske det bara är så att vädret är TO DIE FOR. Kan vara en kombination också. Första östängs glassen är nu checkat på listan också. nom nom love life.  

Grillpremiär

Igår kom jag hem till mitt fina lilla Älvdalen! Det vankades grillning och mys hos fröken Graw :) Underbart är nog ordet som får sammanfatta kvällen. God mat, härliga människor, filtar i överflöd och en gitarr. En enkel ekvation som inte kan få något annat än summan awesomness.

Idag är jag bjuden på lunch hemma hos pappa, sen ska jag överaska min farmor som jag inte sett på så länge, med lite choklad! Seeeen ska jag kanske klämma en kula glass på Östäng med mina fetton Amanda och Linnea. Och sist men inte minst ska jag grilla korv hos Grawen. Det var nog allt. Tack för mig.








Dag 16 – Min första kyss

Haha fyfan, vill garva bara jag tänker på det. Allt var bara fail. Finns inte så mycket att säga. Kan ju bjuda på en fin liten pussbild sen i sommras på mig och lilla Caroline Lenner.


Trodde aldrig att jag skulle säga detta:

JAG SAKNAR ÄLVDALEN. Jag vill åka hem, ta en storstark på fyrkan, klämma in alla mina vänner i en raggarbil, lyssna på Larz Kristerz och Eddie Meduza, skrika visor på älvdalska, bli illamående av att ha åkt tio varv i rondellen, gömma hb dunken för farbror blå, dra en bugg på cafe 118, jaga epor, titta på slagsmål, dra på sig en cowboyhatt, ställa sig på en raggarbil och dansa, slira på nordea parkeringen och mucka med blekfeta epa fjortisar.

Bild från i sommras.

Dag 15 – Mina drömmar

Hm.. vad ska jag säga här? Alltså detta kan låta en gnutta klyshigt, men jag har alltid drömt om ett långt lyckligt liv med mycket kärkek och en stor familj. Massa skratt och många minnen. Fram tills dess vill jag bara leva. Man märker verkligen nu att ett kapitell håller på att avslutas i ens liv. Snart har man hela världen framför fötterna, och vad händer då? Usch, jag blir nästan lite rädd.

My mama told me when I was young, we are all born superstars.

Goddag i stugan! Jag vill dela med mig av att det kommer stå ett fett IG i min panna imorgon. Har matte prov. Kul att jag bara räknar det som jag tycker ser minst krångligt ut. Äh, några sidor hit eller dit, det där hoppar vi över! Haha FUCKING. Annars då? Är trött som ett mongo. Sommde i min brors säng igår. Vaknade av mamma, som satt i sängen och spelade ett ankspel på telefonen med max ljudet på..... ganska fult.

Hey you.

Sitter i min rosa mjukisdress, allmänt ruffsig och trött som fan. Det blev tydligen utgång igår... vad kul josefine. Ännu roligare att Helen fick komma hem till mig halv fyra på morgonen pga vissa omständigheter. Haha. Nu ska jag snart dra till jobbet, jag ska tydligen stänga hela stället SJÄLV idag. Hur vågar dom låta mig göra det? Jag kommer sätta igån larmet och få dit hela Securitas? Men men, puss nu mina babes.

Let us die young or let us live forever

Orkar inte förklara en lång novell över hur kvällen var. Ni får se det i bilder istället:

 


Ny dag, nya tag,

och ny header. You like?

Shh...


En till sak fixad till balen, awesome! WHAT COULD IT BE?????? Cred till Carro iaf.


Jag dog lite idag

Fick sms att jag hade ett paket att hämta. I naturlig ordning hämtade jag paketet, och vad är det? STUDENTMÖSSAN! Jag stod och stirrade på den hur länge som helst, kände mig nästan lite gråtfärdig av lycka där :") haha. Kan inte fatta.


Drömmer mig bort

Jag blir GALEN snart. Kan det inte bara bli sommar någon gång? Jag orkar inte vänta längre. Tänk bara, varma sommarkvällar med musik och sina vänner. Hur nice? Och ingen jäkla skola, ännu mer nice.









Ge mig allt detta, tack.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?



Trasiga byxor- Second Hand
Lila topp- JC
Halsduk- Åhlens
Jacka- Från en turk i ett tält
Smycken- H&M, Forever21.


Dag 13 – Min favoritfödelsedag

Det måste utan tvekan vara när jag fyllde 18! ALLA mina vänner hade redan fyllt det, så jag kände mig som ett litet barn när de fick gå ut på krogen, OCH INTE JAG. Här bjuder jag på en bild från första gången jag lagligt drog ut på roligheter. Kommer ihåg att jag fyllde år dagen efter, så en minut över tolv invaderade vi vår lilla krog Wasa här i Mora.   


Bom booom.

Godmorgon önskar jag och Sofi såhär klockan halv tre. Gårdagen var rolig! Vi åkte bil ner till Falun där vi var bjudna på lite förfest :) Sedan drog vi till Etage. Drog en shotrunda, dansade på högtalarna, träffade massa trevligt folk, muckade med vakterna, duschade i ketchup, YOU NAME IT. Nu sitter vi och fetar pizza som vi i vårt snyggaste tillstånd gick och köpte.


Bettan och Khadidje på party


Coola tjejer.


Sofies bild. @ förfesten dårååå!


snygg.se


Godaste pizzan på länge, oooohja.

På språng

En månad, hörde ni? EN MÅNAD. Så länge sen var det jag var ute sist, sen jag dansade sist, sen jag hade roligt sist. Ikväll ska jag och mina tre brudar Sofi, Sofie och Macke + chauffören Simon ut. Jag är en gnutta överpeppad. NU ska jag dra på mig den lilla svarta, sen köööör vi.


Jag just nuuu.

Företagsmässan

Klockan fem ringde min väckarklocka. Trots att vi alla var trötta som tusan tyckte jag att vi lyckades bra med dagen! Vi tog människor med ett leende och använde inledningsfrasen Hej! Tycker du om bröst?. Poletten trillade ínte ner för många förens de förstod att Rosa Bandet var en stor del i vår affärsidfé. Efter ett X antal timmar i montern vankades det mingel och middag. Klockan tio gick fem slutkörda företagsbrudar på bussen tillbaka hem till Mora.   


Jag och Karin i våran monter!


Dom "goda" mingeldrinkarna.


Middag med prisutdelningar och show.


RSS 2.0