Företagspresentation + företagslunch

Goddag i stugan. Denna dag har varit väldigt... kommer inte på ordet. Men jag har fått mycket gjort. Vi har haft företagspresentationer på förmiddagen. Jag trodde först att det bara skulle bli för klassen, men NEHEJ DU. Det var hela klassen + rådgivarna + våra lärare + rektorn + två från UF kontoret. Hehe, ville dö ett tag. Men det gick verkligen jätte bra och jag är stolt över mig och mina flickor, vad duktiga vi är! Efter alla roligheter blev det lunch med alla.  Haha, vi såg ut som Buisness women allihopa. Kavaj och allt. Jag körde till och med på en Rosa Bandet pin, eftersom vi sammarbetar med Bröstcancerfonden :)

buffalo soldier

Drömmer mig bort till en varm strand men vänner och skön musik, kärlek och frihet, goda drinkar och massa skratt. Detta säger flickan som sitter i ett kallt land, med en vardag som innehåller stress och kyla, trötthet och ångest, skådespel och vatten. Nej, nu ska bitterheten rinna av mig. Dejtar gymmet ett tag.


Videoblogg- just nu.Är det någon som har tråkigt eller? Kul att jag är hemma helt själv också.... Det gäller att vara lättroad, eller?

Om sanningen ska fram var det Amanda som utmanade mig.


beautyIdag hittade jag två halsband jag taffsat på i några månader nu. Och tror ni inte att dom var på REA PÅ 70% KANSKE? Uh så lycklig jag blev. Blev ca 60 spänn för båda, då skrattade min plånbok. Senare ikväll ska jag nog doppa min frusna kropp i ett skummigt bad. Kan behövas efter den här veckan, som för den delen varit hur slapp som helst, men sömnlös och.... kall.


Bästa facebook gruppenHahaha, inser ni hur mycket jag garvade åt den här gruppen? Detta är defenitionen av klockrenhet. "Halt vid Rotbron imorse" Det är verkligen sånna saker Älvdalen endast lever för att prata om.

Dagen...... har ägnats åt att tillverka en jävla massa armband. Men snygga blev dom, eller hur flickor? Ska lägga ut bilder och information om dom sen så ni får se vad DUKTIGA VI ÄR :D hah.

Annars då? Ja.. jag börjar bli sjuk.. eller frisk, beroende på hur man ser på det. Nej men jag har så jävla ont i min mun och hals. Kill me. Men jag kan trösta mig med att det börjar rulla in lite pengar i min kassa. Hur kan det göra det? Frågar ni er. Jag har börja sälja skit på Tradera, thats why.

Snabb update

Okej, har rätt tajt om tid nu, för jag måste ha städat klart rummet vid det här laget. Men iallafall, jag har JÄTTE ONT i munnen (?) Kan inte öppna munnen helt, äta ordentligt, svälja.................... Beror säkert på mina jävla visdomständer. Men jag överlever!

Ikväll kommer Ivan, Jim och Jessica hit :) Vi ska se på thaimat och äta film höll jag på att säga. Imorgon måste jag till skolan för det är öppet hus. Men vi blir lediga på måndag så jag klagar inte ;)

Vi hörs imorgon mina solstrålar!


To do list


(Notera att ingen är avbockad)

Hej alla fina. Vet inte riktigt vad jag vill säga... Men den här veckan har varit rätt chill SÅ ATT SÄGA. Fram tills nu. Har väldigt mycket att göra, speciellt med företaget. För er som läser Mora tidningen var det ett litet repotage där om oss idag :) Kul!
Nej, nu är det slut på svamlet! Måste plugga.... Pöss då.

Grattis till körkortet Carro!!Nu blir du min privatchaufför <3 känns SÅ bra!

RIGHT NOW
Vem vare???? Vem vare som la in dansband i min Spotify lista?????
(smickrande förstabild som vanligt... haha)

Nu så!Studentkryssning bokad, CHECK! kommer nog bli rätt awesome.

Wish I could tell you what I saw.


Invigde en skjorta från HM idag, och mitt nya second hand skärp, för 6 kr!

Whazzzaaaa! Efter ett underbart lov har skolan börjat, känns ju sådär... Skulle kunna vara ledig ett år eller två extra. Heheee. För er vetskap känns det som att jag har en miljon saker att blogga om och har noll tid. Jobbigt läge. Nej, nu ska jag dra iväg på gymmet på lite spinning, skönt! Eller cp drygt...

Halloween part 2

Okej, igår var vankades det mera roligheter. Jag och Carro "förfestade" på den årliga älgfesten (haha.. ). Det bjöds på mat och musik, dansbandsmusik. När det gäller alla mina släktingar som var där har jag många ess i rockärmen som jag skulle kunnat berätta nu, men jag är så snäll, så den informationen håller jag inne med ;)

Senare drog vi på halloweenfest. Och fasiken vad roligt det var! Massa trevligt folk, många utklädda och bra musik :D Det var rätt mycket krossat glas överallt också om det känns intressant att veta :D 


Carro och jag på the älgfest.


Mamma och Tina var på G!


Jag klädde ut mig till Lady Gaga :D


Carro var Kissie mjaaaau.


Snygga b-rudar


Lasse K var där ;)


Folk :)


TONIGHT


halloween part 1

Först och främst vill jag lägga in ett garv åt mig själv här. "LOV! Vilket betyder, uppdatering!". Kul att det blev raka motsatsen, hehe.

Igår var det iallafall halloween fest. Jag, Sofie, Carro, Sofi och Macke tog på oss party humöret och hade jätte roligt! Sofi gick omkring och spådde folk, jag hittade en femkrona innanför mina strumbyxor (det är faktumet att jag inte hade någon femma med mig som är intressant) och carro dansade på högtalarna.


Jag var utklädd till Amy Winehouse, som ni kanske ser :) hehe


Franska herr Marcus, Sofie som var fe och Djävilen Sofi.


Fint folk.


Carro och Sofi


Usch...


TONIGHT


RSS 2.0