måndag



Hej jag har ont i mina fötter. Går som en utvecklingsstörd gamal tant idag, inte speciellt smickrande. Måste ha gått vilt till på dansgolvet i lördags. Idag så blir det inget jobb för mig iallafall, vilken tur, tänkte mina små fötter. Så jag tänkte dra mig ut i Vasalopps vimmlet ett tag. Men jaja, nu: DUCHEN.

Ett ord: SLITEN

Tror jag ska inleda med att beklaga mig över hur sjukt dåligt jag mår idag. Sofi och Macke har däckat i min säng nu, och jag försöker klunka allt vatten jag kommer åt. Men jaja, som man bäddar får man ligga.

Gårdagen var som vanligt sjuk. Vet inte riktigt vart jag ska börja... Men vi kom iallafall på förfest hos min gamla klasskompis Johan. Där spelade vi poker under tiden som gitarren brände strängar. Sen drog vi till Etage, där vi skakade ass hela kvällen. Iallafall de flesta av oss.......... hehe, pik till Sofi där. När klubbdörrarna stängdes hade Sofi och Macke hittat Krilleboois kompis Viktor Piepenburg? Haha sjukt. Så på något jävla vis hamnade vi på efterfest med dom. Så råkade vi sova där också.


Pepp x1000



Ikväll händer det massa trevligheter! Nu ska jag dra iväg på 25 års kalas för min låtsasbror Jocke, är stressad som fan! Sen drar jag vidare för att plocka upp my friends för att köra vidare mot klubben Etage i Falun! Har en känsla av att denna kväll kommer blio rätt grym :D puss alla fina.


Jennifer Lopez- On the floor

kvällens outfit


Vad fick du inspirationen av Josefine? Det måste ha varit när jag svullade i soffan, såg en underbart vacker godis i påsen. Ville VARA godisen, KLAPPA godisen, SMEKA godisen. Jag blev ett med godisen.

Kvällens bildbomb:


Woaaah, här är har ni min feta bildbomb! Pasta med kyckling, mums var det ja. Jag ger er kompensation för detta veka inlägg HÄR. För övrigt så sitter jag och min lilla Sofi här hemma hos mig. Kul tycker jag. Okej????

Förresten, en liten parentes bara! Är det bara jag som inte kan lägga ut videoklipp på bloggen? Vad fan är det för fel? Har dom gjort några ändringar? Isf, kan någon vara så vänlig att förklara för mig :)

Drar på middag

Det blev bord bokat på Strand! Så nu ska jag möta upp mina supersexiga vänner för en bit mat och massa skratt. Detta har jag behövt. Skön början på lovet, kort sagt. Bered er på en bildbomb ikväll också.



på kvällskvisten sådär


Vill inleda med att säga: JAG ÄR SÅ JÄVLA SLUTKÖRD. Orkar inte med skolan mer nu, den kan bokstavligt talat dö. Tack hej. Imorgon får vi iallafall lov, underbart! Så kommer ju min lilla bror Jacob till Mora en sväng också, vi ska gliiiida efter gatorna i Mora ;) haha. Imorgon ser det annars ut som att det blir lite middagsplaner, förhoppningsvis! Nu ska jag drunkna i matteboken ett tag.
See ya.

Inlägg på begäran av Caroline Lenner

Jag gör detta inlägg på begäran ev en miss Lenner. Igår kväll var vi på bio, Åsa Nisse. Nu tänker ni wtf? men ska jag vara helt ärlig så var den rätt bra ;) haha. Carro sov här, och i naturlig ordning vaknade vi på morgonen. Sen kom det jobbiga: frukost. Jag kan här inflika att frukost är det värsta jag vet. Som ett evighets-julbord. Vi drog iallafall till Donken och klämmde varsin hamburgare. Kirrar dödsskönt i kistan.


[Turn off the lights]


Det är bara jag som tänker för mycket. Har alltid varit så. Huvudet går på högvarv. Hjärtat tittar blygsamt på.

Helgen

Jag förundras alltid utav överflödet av spontanitet när det gäller mig tillsammans med vissa människor. Men oj, nu sitter vi visst på en buss påväg till Stockholm. Hur gick det  till? Men oj, nu är vi visst på någon fest hemma hos en Björn i Solna. Hur gick det till? Men oj, nu hamnade visst på Stureplan och nattklubben Laroy. Hur gick det till? Men oj, nu vaknade man visst på ett köksgolv. Hur gick det till?

Sammanfattningsvis har jag haft en super bra visstelse i fjollträsk, även kallat Stockholm. Utan dessa två brudar vore jag ingenting. Puss på er.


Godmorning sunshine


Har haft en välbehövlig sovmorgon idag! Sååå skönt. För att ge er lite update så blev en spontanresa till Stockholm bokad igår. Jag, Sofie och Sofi drar imorgon och stannar en natt :) Vi ska hälsa på några göteborska vänner som också kommer att vara där, rooligt :D Men nu måst jag dra till skolan! Puss på er mina änglar.

14 februari

Denna dag är till att spenderas med dem man älskar. Så jag, Sofi, Sofie och Carro bokade bord och drog ut på middag. Vi pratade skit, skrattade och åt en tugga mat emellenåt. Fy så mysigt vi hade! Riktiga pärlor där. Jag hoppas att alla ni andra där ute hade en lika bra dag som jag hade :)


Lördagen

Jag har haft händerna fulla med saker att göra. Jobba den mest inspelande faktoren till att jag inte hunnit blogga. Så nu tänkte jag berätta om min lördagkväll här vaa!

Okej vart ska vi börja..? Jag kan ju säga att absolut INGENTING blev som planerat. Jag skulle ut med Sofi, Carro och Sofie. Blev det så? NEJ. Jag hamnade med mina boooyfriends ute i Noret...? Så vi hade förkrök där, sen stack vi till Wasa. Medans mina "ordinarie" festpinglor var på fotbollsfest i Öna? haha sjukt. Jag kom hem morgonen dagen efter, bytte smink, kläder, drog till jobbet. Hej på dig sömnbrist <3


Min dag

Började med att jag vaknade av mamma som poppade melodikrysset. Det har jag ju i och för sig gjort de senaste 18 åren, men ändå :) Sen åt jag frukost, målade naglarna och färgade ögonfransarna. 

 

Sen då? Jaa. Jag och mamma drog på oss ytterkläderna och tog en promenad på sjön i det fin fina vädret! Njuter verligen av att solen är framme :D Så vi stod och solade våra bleka ansikten ett tag också, så nu är jag fräknig som fan.



Senare under dagen fick vi lite besök här hemma! Vi lagade tacopaj och åt chocklad fondue. De båda är ju goda, men alltså, kan ni förstå hur gudomligt gott det sistnämnda är eller?? Galet. Det är väl i det skede jag befinner mig i just nu! Nu ska jag börja fixa mig för kvällens utgång, men det får jag berätta mer om imorgon:) puss då.  

Vad är kärlek?

Den fjärde dagens punkt alltså! Ja, vad är kärlek? Det beror ju på vem man frågar. Men i min mening är kärlek att omringas av människor man tycker om. Det är inget sakligt, utan något konstigt icke materiellt underbarhetstillstånd typ. Haha, fina förklaringar jag gör.




På språng!

Har precis fixat klart mig nu! Ska på kalas på Strand resturangen. Blev en liten lill-lördag idag alltså :) Jobbigt bara att jag har ett berg med läxor tills imorgon.. men men, natten är lång! Nu måste jag dra. Puss mina änglar. 




Haha ett mindre lyckat försök till att visa er min nya klocka... Den snygga jäveln.


Det här åt jag idag

Haha som om någon ens skulle bry sig? Men okej, jag ska göra detta inlägg så seriöst jag kan. Okej frukost, mitt nya beroende: Mackor med tomat, oliver och pesto. SÅ JÄVLA GOTT. Men har jag ätit lite tacos, lite kasslergryta, lite chips, lite yoghurt. Ja. Haha, jag kommer inte ens ihåg allt... Lyckat inlägg Josefine.


En liten inblick i min vardag.


Mina föräldrar

Kan börja med att säga att jag älskar de så mycket.

Min mamma heter Anette och bor i Mora. Jag bor iprincip alltid hos henne eftersom jag går i skola i Mora. Mamma är lite som en extra bästa kompis för mig, som man kan berätta allt för (Trots att jag utebliver vissa små detaljer ;) haha). Men du är bra du mamma.



Min pappa heter Jonas och bor i Älvdalen. Han har ett villa-vovve-volvo liv. Jag har rätt bra kontakt med min pappa, försöker hälsa på så ofta jag kan. Han är dock väldigt överbeskyddande... men vilken pappa är inte det? :) Men så fort stressen har lagt sig för pappa har vi faktiskt riktigt roligt tillsammans. Han hamnar liksom på min galna nivå, haha :D


Min första kärlek

Ja, min första kärlek alltså! Med tanke på att jag aldrig varit riktigt kär i "vuxen" ålder kan jag ju berätta om min första barnakärlek? Han hette Christoffer och jag var så kär i han! Jag skrev hans namn på alla papper jag kom åt och drömde på nätterna om hur vår framtid skulle se ut (haha!) Dock var han några år äldre än mig, och såg min bara som en liten snorunge, vilket jag iochförsig var... haha :D

Update;

Fredag:
 
17:00-22:00 Jobbat
22:05- 04:00 Fest, Etage, Falun.

Lördag:

05:00- 11:00 Sovit
12:00- 02:00 Jobbat

Söndag:

03:00- 11:00 Sovit
12:00- 16:00 Jobbat

Bara så ni inte tror att jag har pillat navelludd hela helgen. Allt har verkligen gått i ett. Galet vad trött jag är nu! Men att ha fått 400 spänn i dricks första jobb helgen lättar ju upp lite ;) Nu måste jag få ordning på saker och ting här hemma.... mitt rum till exempel. Hörs imorgon mina retards.

Om mig

Jag heter Josefine Svensson, är 18 år och kommer från Älvdalen. Jag går sista året på gymnasiet på sammhällslinjen med inriktning ekonomi. Min fritid varvas av plugg, fika med vänner, gymma, gå på yoga, festa. Och nu kommer även en till sak läggas till i den där listan, nämligen jobba! Det var det som jag ville säga lite senare till er.... hehe :) Jag har iallafall fått jobb som servitris på Stranden Resturangen, FUN! Så nu får ni komma dit på finmiddag vettja ;) Annars då... kanske lite udda fakta vore kul? Jag har flyttat 18 gånger i mitt liv, jag är signad till en modellargentur och jag har aldrig färgat håret.

Nu jävlar ska det bloggas.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min favoritfödelsedag
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Den här veckan
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Mitt husdjur
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

På språng

Ska dra iväg på Yoga snart! FUN. Imorgon är det mässa med företaget och placering top 3 bästa UF företagen i Mora. Hej nervös tjej. Men hur det än går så är jag nöjd över vår insats, vi har ju bara börjat än? ;) Förövrigt så har jag en liten rolig sak på hjärtat som jag vill berätta, men vi kan ta det sen! Måste dra nu :) PUSSAR
It's something unpredictable, but in the end it's right. 
I hope you had the time of your life.

Hade ännu tråkigare...

... bytte header igen.

RSS 2.0