Hade tråkigt..

... bytte header.

Galna värld

Igår var det ju som sagt party party. Typ ja. Marcus och Sofi var här och vi fixade oss och hade lite förkrök! Underbara människor de där två. Vi levde livet och gick till Wasa framåt elva! Väl där träffade vi för en gångs skull lite älvdalingar! Puss på den. Efter kvällens alla bravader hamnade vi i Färnäs...? Hur det nu gick till. Universums mysigaste efterfest skulle jag vilja kalla det. Gitarr, sång och sköna människor. När klockan blev frammåt fem-sex på morgonen slaggade vi allihopa. Så idag steg tre slitna, men glada, vänner av bussen i Mora och hamnade dirr på Pizzeria Pronto, vår klassiker.


Tonight we´re going hard

Min bästa bög och min bästa vän är här hos mig. Ikväll blir det utg-g-gång för hela slanten! Skönt att få dansa av sig lite ;) Macke hälsar "Kvällen kommer bli grym och jag kommer ringa och vara kåt på Daniel!" Sofi hälsar "Potatisgratäng är gott, fast Jansson är godare."

OCH JAG HÄLSAR PUSS OCH KRAM.


Fråga


Svar: Armbanden finna att köpa på Kompis i Mora, Caronne i Orsa och på kosmetikavdelningen på Älvdalens färghandel. Våran hemsida är under uppbyggnad, så den kommer man att kunna beställa ifrån sen! Så fort hemsidan är klar meddelar jag det :)

FREDAG

SOM JAG HAR LÄNGTAT. Fredagseftermiddag= Tillfället att få bli levande i två dagar. Synd bara att det känns som att någon har smällt till mig i bakhuvudet med ett baseballträ, fucking huvudvärk </3

Idag har det hunnits med mycket iallafall! Jag och Helen gjorde ett tappert försök att fota armbanden till framtida marknadsföring, vi har haft företagsmöte med rådgivaren och vi har fixat lite butiker som ska ge ut broshyrer om oss. Bra dag. Nu är det bara en sak jag har kvar att göra: DÖLJA MINA BLEKA BEKYMMER I LITE BRUN UTAN SOL.

Helen goes paparazzi, typ..?

För två amatörer blev det rätt fint ändå!

Här ser ni vilka färger som finns på armbanden! (vi ska inte använda den här bilden på något vis utan är bara till för att visa er)

Imorgon ska jag.....

.... eller nej. Bilden får tala för sig själv.


På grund av förfrågan...

Namn: Kuba Jagiello [kobá jaiéoa]
Ålder: 16 år. Fyller 17 den 29 juli i år.
Favoritmat: Kebab och Pizza
Lyssnar på: Negerrapp och polsk folkmusik
Intressen: Ducha med Jacob och ha cam-sex med sin mamma
Speciella egenskaper: Är rätt grym på beatbox!


Ni kan kontakta honom på;
Facebook; Kuba Jagiello
Msn; [email protected]

Minst i världen


Hemma idag igen. Fast nu berodde det mestadels på att jag inte kunnat sova ett smack inatt. Fan. Fan. Fan. Dagen pendlar mellan att plugga, facebooka, krypa ihop i fosterställning soffan. Känner mig sådär allmänt låg och människoskygg idag. Vill bara ligga under täcket och glömma bort omvärlden och dess bekymmer för ett tag.


TISDAG

Idag vart jag helt plötsligt JÄTTE SJUK NÄST INTILL DÖENDE. Var alltså hemma från skolan. Vi skulle ju ha prov idag så det var ju skönt att jag blev sjuk just precis idag. Vad ska man hitta på när man mår så här fruktansvärt dåligt då? Leka med Sofi Kas och mysa på stan kanske? ;) haha. (Jag hoppas ni förstår ironin i detta inlägg)
 
My sweeeetheart

Rengöringskräm och BUS

Nytt solpuder + borste. Har aldrig testat HMs innan, så jag hoppas det är bra! Min plånbok hade inte råd med nått mer.... exklusivare?

Och ett par ringar på det. Perfect.

Smakprov

Såhär såg Sofie ut i tidningen. Nu kan ni förstå hur mycket vi alla har skrattat. Och om hon ser ut såhär kan ni ju bara tänka er hur vi alla andra såg ut?! Jaja, den bjuder vi på ;) haha!

Du äcklar mig.

Det var allt.

Let´s make some business

Nervös tjej hej. Idag ska vi hålla en företagspresentation av Freya UF inför en jury. Jag hoppas verklien att det kommer gå bra! Men känner jag mina freya flickor rätt kommer vi att klara detta galant ;) Imorgon har vi prov i redovisning och beskattning....... så I guess att jag måste drunkna i böcker ett tag. Puss på rumpan.

Saturday night

Typ såhär ser min kväll ut! Mamma, choklad, spel, grönsaksdipp och allmänt myspys! Idag har jag hunnit med att gymma en timme också, var helt ensam tills det kom en sliskig gubbjävel, då stack jag... eller ja, sprang jag... Morgondagen kommer att innehålla läxor, läxor och en liten läxa på det kanske? FY FAN VAD ROLIGT!!!!

woop woop

Hej mina vänner! Som jag tidigare sagt lovade jag att visa upp lite kläder som anlände från H&M! Haha, jag orkade ta kort på en klänning, sen orkade jag inte mer. Fy fan vad dåligt. Idag är det hur som helst fredag! :D Vad händer för galenskaper i helgen mina små äckel? För min del blir det thaimat, bio och långfärdsskriskor. Låter som en gammal kärring. Men måste ladda inför företagspresentationen på måndag ju!

Klänning från H&M s/s kollektion. Yummie. Korall i mitt hjärta.

Hi there cutiepies


Är i lite rush just nu. Måste hinna plugga ett tag sen blir det Yoga ikväl, sååå skönt! Och btw, lite av kläderna från H&M har kommit :D hälften nu andra hälften om nån vecka! Om ni är riktigt schnella hestar kan jag visa er lite ikväll ;) puss på rumpan.

Goddag i stugan

Hej snygginar! WhazzzaaP? Jag har precis dragit upp håret i en tofs och ska lunka iväg på lite spinning. Skönt! (läs: JOBBBIGT) och imorgon börjar yogan som jag längtat efter så in i helvete, på riktigt. Annars då... jag är 18 år. Haha, fan vad random men det var någon som undrade :) Ja men okej, en sista sak jag vill bikta om är att jag, pank som en uteliggare, har beställt hem kläder från h&m. BAD BAD JOSEFINE. Hoppas dom kommer i veckan så kan jag visa er!


todays paper

Sofie, Helen Cathrine, jag och Karin.

Fick en lättnad när jag öppnade tidningen imorse. Tack gud att bilden inte blev lika ful som den i DD. Jag är stolt över oss Freyaflickor! Vi är så duktiga :)

Dance fucker dance.

I Josefines huvud: Studentskiva (?)
Ni hörde rätt. Jag kom på det här om kvällen. Det är liksom 5 månader kvar, men jag kom på att jag har en miljon släkt och vänner, hur i helvete ska det här gå till?! Vi kan ju börja med att jag har 15 kusiner, familjer på både mamma och pappas sida, gamlingar hit och dit, mina vänner. Herregud. Det får bli en fet jävla bystuga helt enkelt. Men mat då?! nu fick jag hjärtklappning.

GoDmOrGoN



Snart måste jag lägga upp ett seriöst videoklipp, för vid det här laget tror ni väl att jag är helt dum i huvudet :D Men jaja, det gäller att bjuda på sig själv? Idag är det söndag iallafall, och imorgon skola. Kul. Ska snart fräsha till mig lite och åka tillbaka till Mora! Vi hörs ikväll äckel <3

Fredag

Hej mina vänner och ovänner! Igår åkte jag till Sofi efter att jag TILLSLUT fixat skjuts dit. Nödvändig kväll kände jag...... jag fixade mig i fem år, åkte till Sofi, drack, skrattade, somnade i hennes mammas säng. Men vägen fram till att jag somnade var ju rolig iaf! :D

Idag vaknade vi runt klockan ett här i huset.... sen, FÖR EN GÅNGS SKULL, åt vi inte fryspizza till frukost och lunch! Cred till oss. Vi lagade mat, lagade mat!


He-he-HE

Ey yo mothafucka gangbang niggah pussy. Är i Wäsa nu, i mormor och morfars hus. Dom är i fjällen, så nu är det fulla muggar här! Hehehehe. Iallafall, ikväll ska jag nog dra ut en liten sväng, får se vart det bär av! Inatt ska vi kolla på porr och ringa kåta gamla gubbar. Det var väl allt. Over and out.




Jag, Linnéa och Amanda. Lika snygga som vanligt.... eller inte :D

12 jan -11


Här är vi, små flickor i lilla Dala demokraterna! Ni skulle ha sett bilden i själva tidningen. Hahaha jag dog, på riktigt. Garvade i seriöst ett år. Det hade blivit något fel i tryckmaskinen, så Karin ser ut som en prickikorv, Sofie som en galen häst, jag som en fetläpp, Helen som en surläpp och Cathrine såg det ut som hon hade en prilla. Tror jag ska skanna in bilden och visa er sen... haha.

Mässa


Hade mässa i skolan idag, vi fick ha ett bord där vi fick stå och visa upp oss och våra armband! Jag trodde att det skulle vara helt dött och trist men det var faktiskt riktigt givande! Vi blev fotograferade och intervjuade av båda Dala demokraterna och Mora Tidningen, vi fick en det beställningar och massa positiv feedback. Kunde inte blivit mycket bättre :D Helens minimuffins blev en hit också, tog nästan rampljuset från armbanden.

Elev
: Men GUUUUD vilka fina!! Har ni gjort dom själva?!
Jag: Ja, det har vi gjort! *Stolt och klappar på armbanden*
Karin: ...... menar du armbanden eller muffinsen?
Elev: Men muffinsen! Asså shit, assöta!!

Bad Day

Typ såhär ser jag ut idag. Känner mig verkligen nere. Är hemma från skolan och dansar naken, gråter, skrattar, stirrar i taket, och försöker skaffa mig inspiration. Men den finns olyckligtvis inte. Jag måste göra nått, liksom bryta hamsterhjulet i min enformiga vardag, det är den som förstör mig. Nu ska jag fortsätta lyssna på sorgliga låtar med Celine Dion och äta lite glass.

En hyllning till mellandagsrean.

Tänkte visa upp årets fyra favoriter från mellandagsrean. Vad var det för geni som kom på detta fenomen? Han borde ta över tronen från Obama.

Den lilla svarta från Lindex. Fick lös den för 140 spänn tror jag!
Linne med ett tryck av mig. Nej Lady Gaga var det visst. Från HM.
Armband enligt mig TO DIE FOR, halva priset på Bik Bok, fick den för typ 50 spänn!
Även detta från Bik Bok, halva prisen, alltså 50 kronooor! Ormen min huh.

What to do when you have what we in Sweden call DAMP.

Klipp ditt hår. Fick ett feting cp ryck. Såhär gör jag jämt när jag är på ett visst humör, ett konstigt humör. Man vet liksom inte om man är glad eller ledsen. Men då ryker saxen hur som helst ALLTID fram.. Undra om det är något sjukligt? Aja. Jag funderar iallafall på att färga håret... ska jag det? Chokladbrunt. Men jag har ju liksom en ganska snygg hårfärg redan, lite annorlunda sådär och jag gillar att vara annorlunda. Vad tycker ni? Snälla ge mig råd!


Kontaktannons



Nu har jag bestämt att ge er lite information om min bror som jag ständigt får frågor om.. Jag tror nog att ni är lite småförtjusta i han, flickor där ute? ;) Jag har inte ens frågat han om jag får göra det här, han kommer bli skitsur :D så ni kan ju hålla utkik på kommentarerna till det här inlägget sen, ifall han får ett utbrott! haha. Men okej, let´s go. 

Namn: Jacob Svensson
Ålder: Fyller 16 år den 7 februari (är född 1995)
Intressen: Sitta vid datorn, äta upp allt bröd och vara trött.
Lyssnar på: Förutom knappljudet av datorn, all musik som hans vän Kuba lyssnar på.
Äter: Allt som innehåller socker.
Blir glad av: Pengar
Blir arg av: Mig
Speciella egenskaper: Sjunger i duschen och gnisslar tänder när han sover  

 
Ni kan kontakta honom på: 
Facebook;
Jacob Svensson
Msn; [email protected]

 

hello

Det har varit något FUCKING krångel med bloggen i någon dag här, men det tycks ha ordnat sig tillslut! Idag var första skoldagen hur som helst...... känns jävligt jobbigt om jag ska vara ärlig. Men men, bara 99 skoldagar kvar efter idag då!

I lördags var det utgång som gällde. Vi var ett gäng på lite förskoj hemma hos mig. Och roligt kan jag lova att vi hade, räcker det med att säga att grannarna kom och knackade på? Förlåt mamma... hEHE.    



tYYp, look of the NIght?

At home.

Har haft en rätt lugn dag. Tränade på gymmet, var där HELT ENSAM. Det var läskigt :( haha. Sen drog jag en raggardush, alltså sminkade över mitt svettiga ansikte och dränkte mig i parfym för att möta upp mamma på stan och fika. Imorgon blir det iallafall utgång som det ser ut! Ska bli skönt att slippa tänka på att skolan börjar snart, för det är det enda som cirkulerar i min hjärna just nu. Nu ska jag tappa upp ett bad och ligga där resten av kvällen. LOVE YOU.


.... not normal.

Heeeej! Leker med lilla Caroline idag. Vet inte om det finns så mycket mer att säga än att om någon av er har ett nummer till en som kan hjälpa svårt onormala människor kan ni ge det till mig.

Ey yOO

Hej mina fans. Jag vaknade runt tolv idag, har sovit såååå skönt! Och lat som jag är bestämde jag mig för att ha Sagan Om Ringen maraton :) Så, kommer förmiodligen ligga här all day. Förutom ikväll, då har jag tvättstugan.... fuckarackamacka.
Gollum. Haha, bilden påminner lite om hur jag ser ut när jag ser nått fint i ett skyltfönster.

~~~


We will forget the sun in his jealous sky
As we lie in the fields of gold


MORE


New Year Eve

Gott nytt år på er alla! För er som inte vet blev det trerätters hemma hos mig! Jag och Carro planerade och fixade mat :) Det var jag, carro, sofi, sofie, macke och helen som fick avnjuta den UNDERBARA maten ;) När klockan började närma sig kvällen rörde vi oss ut på Moras gator. Vi hamnade först hemma hos någon Cecilia? Sen ner mot kajen och Wasa och till sist blev det taxi till Kråkberg!    
Jag och snygga Macke!
Förrätten, "räkmadrass med dillpiska och en villig citron" haha.
Snygg b-rud ja!
Sofie och Macke med en liten drink där ja!!! hehe
Jag och min fina.

RSS 2.0