underbara dag

Om ni lägger ihop dessa tre sakerna: Sushi + klarblå himmel + varma vindar. Kan det bli annat än bra då? Nej, juste. Jag, mamma och hennes Lars käkade lite lunch vid kajen idag, riktigt mysigt var det! Senare under dagen blev det lite glass också. Bokstavligt talat god dag. Nu ska jag sluta vara lame och skriva om vad jag ätit, vem fan bryr sig. Hur som helst, nu ska jag lägga mig. Pussar på er.


1, 2, 3.

Vill bara dela med mig av mina tre senaste köp. Dessa kommer bli nya favoriter i garderoben!

Dessa vita shors från Cubus, MUMS!!
Orange tröja från..... KappAhl! haha. Hatar egentligen KappAhl, det känns så tantigt. Men vissa fynd kan man ju fakriskt hitta!
Och sist men inte minst, ett par snuskigt snygga chinos från Cubus. Yummmm.

hej natten

Jag har väldigt tråkigt just nu, så vet ni vad jag tänkte göra för er? Berätta om mina framtidsplaner såklart! Så, shooopshooop, HÄMTA ANTECKNINGSBLOCKEN NU ALLA BARN!

Som ni vet tog jag studenten för cirkus två veckor sen. Vad kul för mig grattis grattis. Så, i sommar kommer jag jobba RÖVEN av mig, för att tjäna massa pengar. Jag har tre veckor den här sommaren som jag inte har fullspäckat med jobb, vecka ett är intensivkurs i körkort, vecka två är en gotlandsresa, och vecka tre är Musik och Motor i Älvdalen (som ingrodd älvdaling är detta en extremt viktig tillställning att gå på).

Men vad händer sen då? undrar ni. Som ni vet är jag signad till en modellargentur. Hatar att säga det för det låter så skrytigt. Usch. Men iallafall, jag har haft en del telefonkontakt med dem, så som det ser ut nu är en flytt till Göteborg inom kort är inte omöjligt, för deras "högkvarter" ligger där. Så, det skulle underlätta ifall jag bodde där. 

Ja, där har ni den lilla faktan också. Nu ska jag gå och lägga min trötta kropp. Godnatt <3


WeddingDay

Midsommarafton detta år spenderades i en vacker fäbod, i älvdalens stora skog, med lösa kossor, spelande fioler, vacker utsikt och en ACK så vacker vigsel. Min faster och hennes BERTIL, men capshelvete, gifte sig. Fint. Jag tilldelades posten som femkampsledare, vilket jag är riktigt grym på. Detta säger tjejen som fick PRÄSTEN att knäppa upp brallorna under femkampsakten. Varför kan vi gå in på någon annan gång.


Doktor Josefine talar

Svar: Ja, jag skrek väldigt mycke trots detta. Din röst kommer att komma tillbaka, I promise. Puss på dig.

VI KLARADE DET!

Efter tolv års hårt slit, blod, svett och tårar............ STUDENTEN ÄR FIXAD! Jag är å sjukt stolt över mig själv, ni ska veta hur nära jag har varit på att hoppa av skiten den senaste tiden. Studentdagen såg iallafall ut som så att HALV ÅTTA PÅ MORGONEN fick vi champangefrukost, läs: alkoholfri cider i plastglas. Sedan var vi i kyrkan, åt studentlunch på moraparken, gick tåg genom gågatan, välkomnades av föräldrar, åkte flak, skrek ihjäl oss, festade. Mycket att orka med på en dag, speciellt med tanke på att jag hade feber och tappat rösten pga halsont. Men man tar bara studenten en gång så, all in.

'

Hej mina vänner, lite update kanske?

Jag har blivit sjuk. Perfect timing kände jag. Har inte varit sjuk på ett och ett halv år. Men ser det ut som att en förskylning tänker hindra mig från att fira studenten? Svar NEJ. Har precis vilat igen mig efter vårt tre-dagar-i-rad festande sen förra veckan. Första kvällen var vi i Älvdalen, så himla kul hade jag! Den kvällen vann över de andra :) Andra kvällen åkte vi ner till Rättvik, vilket också vad skoj! Sist men inte minst var det studentfest på Wasa den tredje kvällen. Funny.

Kväll 1.
Kväll 2.


Kväll 3.
RSS 2.0