Stressssssssss

Hej! Den här dagen har varit lite smått insane. Kan sammanfattas med tre ord: Broshyrer, skrivare och datatekniker. Vi ska på företagsmässa i Falun imorgon, bussen går 07.00 och vi beräknas vara hemma MITT I NATTEN!! som min vän Karin uttryckte sig, klockan 23.00 alltså. När jag bokstavligt talat sprungit ut ur skolan vankades det lunch.. lunch? Kallas det fortfarande så efter klockan halv fem? Jaja, vankades det MAT med Caroline Lenner :D


Freya UFs armband

Som ni vet har vårt företag en hemsida, som har hamnat lite åt sidan. Jag vill därför berätta att om någon är intresserad av att köpa ett armband så kan ni beställa det genom mig. Maila mig på [email protected] och märk mailet med ARMBAND. Jag vill att ni skriver:

För- och efternamn:
Adress:
Postadress:
Telefonnummer:
Mailadress:
Antal armband och färg:

Armbanden är egendesignade och handgjorda. De består av en nickelfri kedja med ett inlindat sidenband. Armbanden kostar 199:- /st varav 20 kr går till Bröstcancerfonden som vi samarbetar med. Frakten får man själv stå för.
De finns i färgerna; svart, royalblå, turkos, lila, röd, cerice, rosa och vit.

Nyfikna?

Moaha.... NO I CAN´T. Ni får se 28 maj, då balen är ;) Jag är lite som en bridezilla... Trots att det bara är en bal och inte mitt bröllop. Man får inte se klänningen innan, för det betyder otur... Haha larvig jag är :D

Dag 12 - I min handväska



1. Min kalender. Jag har så jäkla mycket bollar i luften jämt, hur skulle jag komma ihåg allt? Denna lilla bok är min andra halva för tillfället.
2. Min mobil. Är ju ganska självskriven, utan den blir man handikappad.
3. Kameran. Jag måste ju blogga och göra er nöjda? ;) haha
4. Plånboken. Den lika självskriven som mobilen, mhm.
5. Parfym, man vet ju aldrig när man måste lukta lite extra gott?
6 & 7. Kam och hårspray. Jag vet inte om ni inser hur viktigt dessa två är för oss tjejer? SPECIELLT nu när det blåser så in i....
8. Desinfektionsmedel. Och JA, jag har lite bacillskräck.
9. Läppstift. Haha låter som Josefine Svensson, 86 år.
10. Handcreme. Mina händer skulle dö annars.
11. Lypsyl.
Utan allt detta skulle jag känna mig naken, exposed.

TISDAG


Godmorgon! Hoppas att alla har haft en väl fungerande dag hittills, FÖR DET HAR INTE JAG. Vaknade med migrän, gud vad roligt!! Jag såg allt i en vibbrerande regnbågs- tunnel. Mjauu. Så förmiddagen har jag legat i mitt mörka rum med en handuk över ansiktet. Men nu är jag back on track igen och på väg till skolan. Förresten vill jag bara berätta att jag hittade studentklänning igår också, feeeting. Men nu måste jag dra, PUSS.

keeping busy

Hej på er alla! Hela helgen har gått i ett, mycket att göra och lite att sova. Nu är det hur som helst måndag och jag sitter och väntar på min lilla mamma. Vi ska hämta ut min balklänning i Borlänge :D kommer nog bli lite halv-trevligt-underbart-nice sådär för att sammanfatta mig kort. Jag vill inflika att jag drömt så mycket på sista tiden, nog för att jag drömmer varje natt, men nu börjar det gå över styr till någon form av nattligt biobesök under sovande tillstånd. Filmen heter Allt som Josefine inte orkar tänka på när hon är vaken, för då blir hon ledsen.


night update

Hej jag heter Josefine. Jag har ont i fötterna. Jag luktar mat. Klockan är mycket. Jag har nyss kommit hem från jobbet. Jag är ensam hemma. Jag är trött. Jag vågar inte gå och lägga mig. Det spökar i våran lägenhet. Det kommer stå någon vid min fotända när jag vaknar inatt. 

Tack för mig.


Dag 11 – Mina syskon

Som ni kanske vet vid det här laget har jag en lillebror som är 16 år och heter Jacob. Eftersom jag redan gjort ett helt inlägg om honom kan ni läsa det HÄR, om ni känner er intresserade :D haha.

Sedan har jag tre låtsassyskon eller vad man kallar det.. på pappas sida då! Han har varit sambo med en kvinna som heter Åsa i gud vet hur många år. Hon har tre barn, vuxna barn, som varit med i våra liv länge nu! Jätte fina, snälla och bra på alla vis :)

...disktrasa, DISKTRASA!

Haha, sitter och garvar åt en video från när vi var i Stockholm... Carro, som var en aning rund under fötterna, dränkte min NYA FINA fransväska. Fyfan.... BERED DIG PÅ HÄMND.


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag


Guldiga lockar, transparent kofta, slappt linne och fett halsband. Så skulle jag vilja samanfatta detta.

Mailbox

Fick ett privat meddelande av Sean Banans manager Farsan Baloo... Vad tycker ni? Ska jag satsa? Haha, skämt åsido :)


Med min högra hand

Sitter här med fröken Kas. Alla våra vänner festar, vi sitter hemma och ja.. inte festar. Känner inte riktigt igen oss, men alla behöver en lugn helg ibland! Vi bjuder på ett videoklipp som gömt sig i min lilla dator. Puss på rumpan.


Dag 9 - Min tro

Jag tror inte på någon Gud som sitter och bestämmer vad som är rätt och fel och bra och dåligt. Men efter en hel del erfarenheter och personliga händelser så tror jag på att det finns något som vi inte kan förklara. Övernaturlighet kan man nog kalla det.


I mitt brevinkast


JAG ÄR FÖR UNG FÖR DETTA. Jag vill inte börja tänka på att gå i pension när jag inte ens börjat jobba ordentligt än?? Nej, detta krävs det minst en marabou för att komma över. Idag vaknade jag efter fyra timmars sömn, väldigt roligt. Men jag blev en gnutta lyckligare när jag tittade ut genom fönstret, möttes av ett vackert vinterland med klarblå himmel och tempen strax under nollan. Om jag inte hade haft så in i helvete ont i fötterna efter allt springande på resturangen skulle jag tagit en promenad DIRR. Får helt enkelt leta fram solstolen och njuta av vädret sittandes.

Internett -CHECK.

Äntligen! Har känt mig måttligt handikappad den senaste veckan. Sjukt egentligen, att en sådan onödig som internett kan vara så viktigt. Men lite catch-up då. Veckan har inte varit överdrivet speciell. Förutom att jag var på maskerad i lördags, riktigt skojigt! Men nu lägger vi denna veckan bakom oss och blickar framåt istället. Om ca två timmar ska jag dra iväg till jobbet, där jag kommer befinna mig fram tills långt in på kvällskvissten. Resten av helgen kommer jag att befinna mig hemma heeelt själv. Sånt ska man egentligen inte skriva ut på internett, så om någon planerat att döda mig så skojade jag bara.

Här bjuder jag på lite bilder från i lördags, enjoy. Lite extra kärlek till bild nummer två också.


måndag

Hej mina vänner. Hur är det? Med mig är det prima. Jag har jobbat en hel del i helgen. Sen var jag på maskerad i lördags. Kort sagt kan man säga att den lugna delen av min helg började klockan sex på söndag kväll. Utslagen i soffan med en choklad på magen. Tur att ingen såg mig, det kallar jag vrak. Men ja, annars då? Vårt internet planeras att anlända i min ägo i slutet av denna vecka. Tror att den som mest uppskattar detta är fröken Sofi Kas, som varenda kväll fått sköta om mitt facebook liv den senaste tiden. TACK SÅ MYCKET.


EMERGENCY

 

Såhär är läget. Vårt internett är paj och jag kommer inte få tillbaks det förens i slutet på nästa vecka... FAAAAAN. Allt, verkligen ALLT, som innefattar teknik går sönder hemma. Blir galen snart.


Så, en sak ur världen.

 Balklänning- CHECK.

Känns fint. Nu fattas bara: Studentklänning, studentskor, balskor, balväska och BALDEJT. Kill me. Som om man inte lagt ner nog med blod, svett och tårar på skolan kostar det skjortan att gå ut skiten också? Men jaja, antar att det är värt det.

Kvällen ser ut som så att jag dagen till ära ska trycka i mig en semla, sen blir det plugg. Mhm, kul.

dance the night away

Önskar att jag levde upp till överskriften i lördags. JAG DANSADE INTE EN ENDA GÅNG. Kan dock bero på att vi hamnade på en sportbar... trodde att den typen av människor var galna över någon bra match och skrattade sig lyckliga medans de dansade på borden. Men nej, med en stor stark i handen och gapande munnar råglodde alla på det antal tv apparater som klädde väggarna.

Så, för att sammanfatta lördagen kan jag säga; jag har varit med om bättre kvällar. Men det blir ju vad man gör det till så :)

Igår jobbade jag strax över ett klockvarv. Slitsamt. Men med tanke på att jag fick FETT med dricks ska jag inte klaga ;) Gick hem runt halv två, efter att vi slutkörda arbetare tagit varsit glas i den tomma resturangen.

luftgitarrs trubaduren

lovely

mina snixiga flickor

I like the way you swing your arms around me


Utgång tonight. Jag + mina tre pinglor Carro, Sofi och Cissi ska dansa och leva lite. Härligt! Idag så var jag och mamma i Falun och Borlänge och letade balklänning. Jag hittade min ögonsten, MEN den fanns inte hemma i min färg. Fuckkkk. Men det skulle förhoppningsvis ordna sig! Nu ska jag ägna mig åt ytlighet ett tag och sminka mig.

Hello teddybear.

Mötte upp lilla Caroline för en fika idag. Vi satte oss på Wasalopps läktaren där Carro langade fram lite bullar och jag cola! Muuums. Vi fick två nya vänner, som ni kanske ser på bilden nedan, och snackade lite skit sådär! Mysigt, tycker jag. Nu väntar jag bara på att jag ska dra till jobbet. Ska jobba tills klockan två inatt.... kul liv :)

[update]

Det var tänkt att jag skulle på middag hos Klara ikväll som fyllt år. Men sen imorse så ringer telefonen, det var Strand som hade personalbrist så jag blev tvungen att rycka in. Är hemma för en timmes powernap nu, sen kör vi igen! Det är fullbokat ikväll, så jag kommer förmodligen inte hem förens sent. Så, ingen mer bloggning för idag. PUSS KRAM.

dresscode / facelook



Har precis fixat klart mig nu! Ska ut på stan och möta upp min lilla enbenta farmor, pappa och min bror för en fika! Riktigt kul :D Har saknat alla tre så mycket! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Kanske stöter på fröken Kas om jag har tur.

Ett ögonblick

Jag har så många ögonblick att berätta om. Dock är de flesta sådana som man inte kan beskriva i ord, eller inte lyckats fånga på bild. Så är det nästan alltid. Men när vår högstadieklass var på forsränning i Idre lyckades ett ögonblick faktiskt hamna på bild. Vet inte hur många skratt jag ängnat åt denna bild. Galet. Det är allt jag har att säga.


Min bästa vän.

Alla ni där ute vet vilka mina bästa vänner är och vilka jag umgås med. Jag vill inte välja att berätta om en sådär, man måste ju vara rättvis! Jag tänker däremot lyfta fram en vän jag haft sen barndomsben, som jag aldrig berättar om här i bloggen, nämligen Emelie. Vi träffas inte så ofta, eftersom hon bor i Stockholm. Men hon är en väldigt väldigt god vän till mig och jag älskar henne. Kommer ihåg alla sommrar när vi var små, vad mycket vi har gjort. Jag saknar så mycket av det.


Emelie, Jacob, jag och... flygande får?

Tips!

Är ni lika snåla som jag och köper billigt nagellack från Depend? Om svaret är ja vill jag tipsa er om att köpa detta topplack från Depend. Nu har mitt nagellack hållit i flera dagar utan att det skalats av ett dugg. Innan behövde jag bara andas på mina naglar så var hälften borta.


RSS 2.0