Hej jag heter Josefine, kommer i ihåg mig?

Jag har varit SÄMST på att uppdatera den senaste tiden. Men vet ni vad det roliga är? Att när jag uppdaterar som minst har jag mest läsare? Konstigt. För en snabb update kan jag ju säga att sedan det senaste inlägget har jag pluggat som en dåre, vilket lönat sig, eftersom jag idag fick det OERHÖRT GLADSAMMA BESKEDET ATT JAG FÅR GODKÄNT I MATTEN! Cred till mig. Det har varit studentbal i helgen också, riktigt skoj! Inte ofta man är på sånna trevliga tillställningar ;) Men vad jag egentligen vill säga är: Förvänta er inte så mycket av mig nu en vecka framåt ungefär. Men tanke på att det är studenttider kommer det seriöst vara fest varenda dag. Men jag ska försöka vingla mig fram till datorn med en hink i famnen och säga hej ibland.




Dagens uppdrag..

..var att hitta balväska + balskor, and CHEEECK mothafucka. Vi fixade det. Ikväll blir det massa god mat och mys här hemma. Har bestämmt mig för att ta en lugn helg nu! För kommande veckor kommer nog bli rätt hysteriska när det gäller partybiten. Vilken sekund som helst kommer min bror hem också, har inte sett han på så länge, min lilla gulleplutt ;) haha, skämt åsido. Ha en fin kväll allihopa!


Helvetesveckan dag 3

Har precis vaknat ur en två timmars dvala. Sömnbrist som fa-an har jag. Men bara den här veckan är över blir det lättare och lättare, NU JÄVLAR SKA JAG FIXA DET HÄR! Det är bara tre veckor kvar nu, riktigt sjukt. Varenda morgon går jag till skolan över Tingsnäsparken och slås av tanken att på det här gräset ska jag och mina vänner ta studenten på. Oh myyyy.

Förövrigt så måste jag fixa en ny kamera. Kanske på fredag. Så länge får ni nöja er med lite bilder ur arkivet så att säga! :) haha. Här får ni ett litet klipp från någon vin/mys/mat kväll hos vår lilla vän Marcus. Enjoy.


STUDENTKRYSSNINGEN

Så, bilder från kryssningen! Kan bara säga att vi hade så sjukt kul! Träffade på Peter Siepen, blev bjudna på Moët (!) av några killar som måste varit asrika eller dumma i huvudet, dansade som idioter och träffade många roliga människor! Sen fanns det ju vissa incidenter som bör hemlighållas för vissa personers ryktens skull. Haha..


fyfan

Måste inleda med att beklaga mig över hur sjukt trött jag är. Sitter i skolan och ser ut som en zombie. Piiiiiiinsamt. I fredags festade vi till klockan sex på morgonen, sen när vi vaknade råkade vi visst fortsätta där vi slutade. Sjuka männiksor jag umgås med. Eller stackars människor som umgås med sjuka mig. Nej nu svamlar jag. Ikväll blir det iaf en fet bildbomb, SÅ BERED ER.

inte en lugn stund

Har skedat med våra icke-fysiska inneboenden inatt. Mysigt, fast ne. Idag ska jag iallafall hoppa på bussen som går all the way ner till Stockholm, varav därifrån hoppa på en båt som jag faktiskt inte vet vart den går. Men andra ord är det studentkryssning den här helgen, hoppas att alla kommer hem med livet i behåll bara! haha.

Förövrigt så ligger helvetesveckan framför mig. Mattenationella, redovisningar, prov............ DIE. Jag lovar att uppdatera när jag kommer hem! Love you.


Sjuk helg! (rörigt inlägg)

Kom hem från Göteborg igår, satt nio och hen halv fucking timme på en äcklig buss. Det var cirka 100 grader varmt, svettigt, vi hamnade vid folk som hostade lungorna ur sig och den enda platsen som fanns kvar var den bredvid toaletten. Det kallar jag lycka. Eller inte.

Men helgen var faktiskt värd bussresan! Vi har haft det sååå bra! Fått en hel del nya vänner och har bara fått andas in luften av Göteborg. Vi bodde hos vår vän Erik och hans rumskompis David. Hur fint som helst bodde dem, och deras vän vi träffade ägde en jävla FERARRI? Sjukt. Men vad har vi gjort då? Hm... festat, åkt båt, fikat med vår vän Robert, ätit hotellfrukost (David som vi bodde med jobbar på ett hotell, så han tog med ca ett ton frukost var till oss en morgon, haha!) så har vi glidit runt på staden helt enkelt! Jag gillar verkligen det här stället, riktigt fint är det :)


go go GOOOOOOOOOOOOO

Hej peppad brud. Nu sitter vi i ungkarssoffan med vår 52 tums tv..... lite fult. Det ramlade ner en dator från himlen btw. Nu ska vi iallafall ut och skaka lite rumpa! Jag har saknat en riktig utekväll med mina fina flickor :') Hoppas ni alla får en fin kväll! Love

on the road, BITCHES

Caroline hälsar "Glassgubben i Graninge har däckat"
Sofi hälsar "Jag är omringad, hjälp mig"
Jag hälsar "Lars kör bussen"

TRIPP

Jag och mina favoriter Sofi och Carro kommer att spendera vår weekend i Göteborg. Kommer nog bli rätt så nice om min magkänsla inte ljuger! Våra planer ser ut som så att vi ska kolla på skola åt Sofi, festa lite, träffa söta vänner, och ja.. leva lite :) Detta innebär också, att jag förmodligen inte kommer ha tid att uppdatera här förens måndag. Om inte en dator ramlar ner från himelen vill säga... hehe. Vi ses mina fina vänner.


Dag 19 - Det här ångrar jag

Egentligen finns det inte speciellt många saker jag innerligt ångrar. Kanske vissa saker jag borde ha tänkt efter en tiondels sekund innan jag gjort. Men man lär ju sig av sina misstag? Men om vi ska vara riktigt petiga kan jag ju säga att jag kunde ha skippat den där fruktansvärda Peace & Love veckan.... Den hade väl sin charm, i fem sekunder max eller så. Men det var verkligen inte min grej. Äckliga, överfulla bajamajor. Skräp överallt. Dålig musik. Äckliga människor. Fulla människor. Ingen sömn. Ingen hygien. Burkmat.
Sensmoralen av denna vecka var: Tälta ska man göra i skogen.


Helgen

Tänkte försöka dra igenom hur min helg har sett ut för er! ROLIGT VA????? hehe. I fredgas var jag och mamma och spådde oss, minst sagt givande var det! En kick i rätt riktning kan behövas ibland. Under dagen var jag och mamma och gled runt lite i kupolen. Fick med mig en mascare hem, fint.


På kvällen drog jag hem till Älvdalen för att grilla med pappa och hans fru Åsa. Mycket mysigt! Jag prövade Jacobs nya moped. Det var synd att vi inte spelade in det känner jag. Teknisk och mekanisk som jag är brassade jag iväg på mopeden, helt ovetande om att min coolhet var obefintlig. Det fanns tydligen ett växelsysten på de där nymodigheterna, vilka jag inte använde. Då kan ni ju tänka er hur mopeden lät när jag drog iväg på första växeln... som en sprängfärdig tvättmaskin ungefär.

Pappa som grillar. Observera våran fina slogbod i bakgrunden... haha

På lördagen var det ju som sagt valborg. För att låta en gnutta negativ vill jag bara säga att jag hatar valborg. Men denna gången blev det faktiskt helt okej! Vi grillade hos Graw, börjar bli en klassiker nu. Sedan drog vi iväg till Mora, på någon förfest. Sedan pallrade vi oss vidare till äckel wasa <333 mums.

Helen och Sofi

Lilla Grawen och jag

Nom nom nommm

Jag och världens bästa bög, love.

På förfesten, mitsji fuok som vi säger i Älvdalen! (= mycket folk) haha.

RSS 2.0