I smile today


Ibland får jag sånna här infall, precis som nu. Jag får en väldigt stark känsla som inte kan försvinna, precis som nu. Den är ofta tvåsidig, precis som nu. Jag kan sova gott på nätterna fast ändå inte, precis som nu. Det bubblar av glädje innom mig fast något ber mig att gråta en skvätt, precis som nu.

Jag undrar vad som kommer hända den här gången :)

Idag är det min dag


Idag blir blir jag nitton år. Har ett år kvar av tonåren, känns läskigt! Nästa år blir jag TJUGO JÄVLA ÅR. Då känns det som att allt det roliga är slut. Dags att hitta livspartner, gifta sig, skaffa familj, barn, hus, hund, volvo........ usch jag vill inte. Fast nu överdriver jag kanske lite men ni förstår min känsla hoppas jag! Mitt rum här hemma börjar förövrigt bli fint och klart, har tänkt ta lite bilder och lägga ut så fort jag får tid!

Bootcut babe?


Jag är mycket väl medveten om vilket hat som innefattar sig mot bootcutbyxan. Det är precis därför som jag införskaffat mig ett par. Jag tycker att dom är lite sådär to die for. Men det är ju bara jag :) Hur mår mina läsare idag? Bra hoppas jag. Nu ska jag hälla i mig kaffet som står här och ryker, sen drar jag in till stan för lite jobb!

+++


Godkväll. Jag ligger just nu i min säng och funderar på vad jag ska skriva att jag funderar på. Fast jag egentligen bara väntar på att mitt hår ska torka. Kvällen till ära vill jag bara dela med mig av en liten sak; jag har varit med om detta ett ex antal gånger i mitt liv nu, och varje gång är densamma. Man får en milstolpe i livet, vill förändra precis allt. Sin vänskapskrets, sin frisyr, sin personlighet, sitt mobilnummer, sin klädstil, precis allt. Men- hur mycket man än förändrar sig förblir man ändå densamma. Man är fortfarande samma människa, med samma tankar kvar. Vilket var tråkigt eftersom det är dom man tror man kan gämma sig från med sin lilla makeover. Vissa saker kan man bara inte sminka över. För att en förändring fullhjärtat ska bli complete måste man börja rakt innifrån och ut. Tack för mig.

Free like a bird


Hej mina vänner. Today I feel good. Förutom min hals som gör ont. Jag har precis fixat klart mig nu för att gå ner och handla, sen blir det lite tvshop. Eller shoptv. Handla en tv helt enkelt.
Sen vill jag bara klaga lite över den extrema blåsten som ligger över Göteborg just nu. Om jag hade varit några kilo lättare hade jag förmodligen blåst iväg.
Och AVSLUTNINGSVIS vill jag också bikta mig över min kärlek till mina nya shorts. Mamma hittade ett par asfula, stenhårda gamla jeans i hennes garderob. Jag roffade åt mig dom och förvandlade dem till en new love.

Hello Gothenburg!

På plats i staden med stort S. Jag trivs, hittills, HUR BRA SOM HELST. Dock har jag dragit på mig en förkylning. Tack mammas AC i bilen!!! Väldigt skojigt :D Jag har även lyckats skaffa mig ett jobb, som telefonförsäljare (så om ni någonsin känner att ni vill placera era pensionsfonder för att få så hög avkastning som möjligt är det bara att ringa till mig). Inte världens drömjobb kanske, men människorna där är helt underbara!

Jag vill slutligen dela med mig av ett vuxenpoäng jag kommer att fånga imorgon, jag ska nämligen köpa tv. Känns bra, känns vuxet, känns less tristess in my life. Till hjälp ska jag ta med mig min Älvdalskulla Robert. Kan inte bli annat än succé!


Goodmorning sunshine

Jag vill bara ge er lite update om nuläget. Imorgon flyttar jag till Göteborg, jag är nervös men mestadels peppad! Denna vecka har jag en del möten jag måste gå på, men utöver det tänkte jag ta tag i bloggandet igen! Ge mig några dagar att stadga mig där nere bara! Sen- BOOOOOM BLOGGA! Har jag några läsare i Göteborg förresten? Isf är ni mer än välkomna att höra av er, så kanske vi kan ta en fika eller något! :D

RSS 2.0