Yesterday

Hej mina fina! Igår var jag på mellandagsrea på kupolen. Årets höjdpunkt. Införskaffade en hel del snygga jävlar som jag ska visa er här ikväll! När vi kom hem runt åtta tiden var det GET FRESH DIRR som gällde, eftersom jag skulle på klassfest med högstadie klassen. Större delen av kvällen var lika sjuk och rolig som det alltid brukar vara, trots vissa incidenter. Jag är glad att jag har såna fina vänner som er.


Johanna, Johanna, Sofi och jag!


Klassfoto förfaaaan. Inte för att alla var med på kortet men ändå :) heheheh


Hahah garvar lika mycket jag ser den här bilden.. vafan liksom? Jag står på huvudet?




@ bibloteket.....?

FUCK, är allt jag har att säga just nu. Är på allmänt dåligt humör idag, och som grädde på moset har någon hjärnbefriad idiot från Dalatrafik failat med fucking busslistan så nu måste jag sitta som en lodis på bibblan och vänta på nästa. Eftersom Älvdalen inte kan dra fingrarna ur röven och bygga en vänthytt vid busstationen. JAG VILL INTE FRYSA. Tack hej.

Juldagen

Mmmmh. Hej! Juldagen var det ja. Hur kul som helst! Det var lite förfest sådär hos lilla fröken Sofi Kas. Trevligt folk är alltid A och O för att det ska bli lyckat, och eftersom vi var ett så pass härligt gäng kunde det ju inte bli annat än bra. Men iallafall, senare på kvällen vi drog till hotellet och skakade rumpa hela natten. Det man hatar med Älvdalen blir plötsligt det man gillar mest, att alla är som en enda jävla stor familj.  


Ful bild.... är det nån som har död blick här eller? Men var seriöst enda bilden som man ser hur jag såg ut på! Hehe


Hahaha alltså..... Kenneth målade på hunden. Orkar inte.

Julafton

Har haft en helt underbar julafton! Dagen började hos min pappa, där vi hjälptes åt att fixa mat och allt vad det innebär! Sen kom min faster, hennes man Bertil och farmor. Det blev massa mat, julklapps utdelning och skratt! Senare på kvällen (närmare bestämt halv tolv) kom vi hem till mormor och morfar där det gänget var. Jag och Jacob förväntade oss att alla hade gått och lagt sig, men när vi kom innanför dörren stod alla och dansade i hallen? Vi ba wtf... Haha. Det blev väl den lite mer fartfyllda delen av kvällen! :)


Vem vare? Vem vare som duka så jävla fint???? Det var jag.


Farmor tog tillfället i akt och ville få omkull tomten tydligen.. haha.


Faster klädde ut sig till tomten, lite impulsaktigt sådär :D


Jag, morfar, Jacob och Daniel. VI LYCKADES FÅ ETT NORMALT KORT!! Cred till oss.


Sen blev det ju som det blev.... hehe.


Morfar och hans fina Bad Hair Day mössa som han fick av mig!



Hahaha, det visade sig att jag och mamma köpt EXAKT samma tofflor till varanndra, som tur var öppnade jag mitt paket först! Så jag kunde filma mammas reaktion.

***


wtf?

Någon som suktar efter min vänskap? Vad är detta? YOU ARE DAMN HOT AND SEXY. CARE TO BE MY FRIEND PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESE LADY J. Chilla lite för fan? Haha...

Fucking.

Är det bara jag här som har seriösa problem med att packa? Hur svårt kan det vara på en skala?! Packa i väskan, ångra sig, packa ur väskan, börja om. bli arg, packa i väskan. Det är en jävla evighetscirkel. Tror jag ska klocka mig, och se hur många timmar det här kan ta.


23 dec

Godmorgon! Har precis ätit en mycket näringsrik frukost bestående av en pepparkaka och en polkagris. Nu ska jag hoppa in i duchen och sedan möta upp mamma för lunch. Det är nämliget HELT GRATIS mat + efterrätt på hörnet idag, då det ska stänga igen! Får se till att vara riktigt hungrig innan jag går dit då :D Senare idag ska jag dra till mitt fina Älvdalen, till pappa, och fira jul. Over and out!

....hej

Jag skäms. JAG ÄR EN DÅLIG BLOGGARE. Men nu är det ju lov, så jag ska ta mig i kragen och leva upp till era förväntningar. Jag tänkte börja med att dokumentera lite om hur vi hade det i Stockholm. Men tyvärr får ni bara se de fula bilderna, då de acceptabla är i Sofis kamera. Och vart hennes kameraladdare är kan ju hon ta och förklara... Jag kan säga att efter en hård helg på en båt kan det vara svårt att förklara vissa saker som det. Haha.

Men iallafall, jag behöver kanske inte gå in så djupt på vad vi gjorde och så. Måste tänka på ryktet. Men jag kan säga så mycket som  att vi hade riktigt roligt! Träffade underbara människor och bara levde livet ett tag. Synd bara att vår "shoppinghelg" resulterade i noll shopping. Haha..
Carro lagade middag till oss. Jag citerar faster "Vad är det för tunnbrödrullar som ni har lämnat i kylskåpet??"
fest..?
Vi hann faktiskt gå på bio! Saw 3D, fyfan säger jag bara.....
På söndag kvällen hamnade ju som sagt jag och Sofi på en irländsk bar... så jävla sjuk kväll! Haha :D

Hello

Det har varit något FUCKING krångel med bloggen i någon dag här, men det tycks ha ordnat sig tillslut! Idag var första skoldagen hur som helst...... känns jävligt jobbigt om jag ska vara ärlig. Men men, bara 99 skoldagar kvar efter idag då!

I lördags var det utgång som gällde. Vi var ett gäng på lite förskoj hemma hos mig. Och roligt kan jag lova att vi hade, räcker det med att säga att grannarna kom och knackade på? Förlåt mamma... hEHE.    



tYp LOOk of the night?

@ tåget

Sitter avdankade (är det ens ett riktigt ord?) på tåget. Alltså igår var sjukt.. Jag och Sofi gick på Saw 3D, fyfan säger jag bara, det var det äckligaste jag sett. HOWEVER, efter det så fick vi gratis taxi för att vi var så snälla och söta. Vi fick skjuts till en krog på Stureplan där vi satt och drack öl (haha!) Vi satt där, skrattade och grät tills klockan blev två. Mysigt, speciellt eftersom det var söndag.
 

/Update/



Just precis. Detta betyder att vi kommer att stanna en natt till. Carro hann köpa tågbiljett, så hon är förmodligen hemma vid det här laget. Jag och Sofi har iallafall planerat att gå på bio ikväll och kanske senare påminna oss om vårt ursprung ÄLVDALEN och ta en fucking fet öl (observera att jag hatar öl). Det var den updaten, nu ska vi dra och leva. Ciao.

Godmorgon bloggjävel.

Jag  börjar klockan tolv idag (skönt!!) så jag passar på att blogga lite. Imorgon blir det Stockholm för hela slanten, kommer bli såå kul! :D Jag lovar att ta mycket kort så det blir en fet bildbomb när jag kommer hem :) hehe. Ja, sen vill jag meddela alla där ute i världen som vet vart Mora ligger att våra armband har kommit ut i butik där nu, på Kompis! Så nu jäklar tycker jag att ni ska pallra era små rövar dit och köpa ett, eller två, eller tre. Men nu måste jag packa ihop till skolan! Bjuder på lite fula cambilder sålänge! Pussssss. 





Min babe chokladkalendern



Hej på er! Sitter här och käkar choklad från 6:e luckan. Idag har jag vart ute på stan och fixat lite julklappar :) Nu är pappa, mormor oh Jacob färdiga! Wohoo bara typ 10 kvar att köpa till!! Förövrigt så är vi lediga idag, så jag ska sätta mig och plugga lite, har två äckliga prov imorgon. Och på fredag blir det stockholm med två av mina b-rudar (sofi och carro), ska bli rätt niceee!

4/12-10

Kommer att vara i mitt fina Älvdalen över helgen, för att ta igen mig efter veckan. Igår var jag nere i bagarstugan med mormor och morfar som bakade Kavelgris. Trevlans huh? Vad har jag mer för trevligt att berätta tro.... Jo, ska jag hälsa på min lilla enbenta farmor och fira henne på födelsedagen idag! Hon fyller egentligen år nästa helg, men jag är inte hemma då. Och sen vill jag säga att i onsdags var jag på ÅTTA föreläsningar på en dag. Galet. Men det var religionsdag i skolan så ja.. Men nu ska jag gå och plugga fan. Pöss.      



Mormor bakar!


Lycka.



Britney Spears är snart klar med sin nya skiva som kommer att släppas i Maj 2011. JAG LÄNGTAR.

RSS 2.0