Ny header!

You like?


-Söndagen-




The big day. Haha töntigt det lät... Men iallafall, mamma och Jacob väckte mig med sång och tårta på sängen. Närmare bestämmt mammas säng. Det beror på att när jag kom hem på natten kände jag mig rädd (?) av någon konstig anledning? så jag la min i mammas säng... haha :D

Senare under dagen så kom min mormor, morfar och morbror hem till oss. Vi drog ut och åt på Stranden Resturangen, vilken jag verkligen kan rekommendera! Det var dock rätt dyrt... men maten var supergod!!

-Lördagen-



Jag och två av mina bästa brudar på troféhyllan drog ut på krogen i lördags. Haha och ja.. det blir aldrig tråkigt i deras sällskap kan man ju säga! Helen testade Tequila för första gången, och hennes reaktion? "Det här var fa-an det vidrigaste jag smakat i hela mitt liv!!" Haha, puss på er.

BIRTHDAY


Nattens klädsel

Idag var det 18 år sedan jag gjorde entre till världen. Nu ska jag fräsha till mig lite efter gårdagens äventyr, vi ska nämligen ut på resturang idag! Vi hörs senare sunshines :) puss

DRA

T-t-tjaa. Sitter här med Sofi och har trevligt :) Vi har fikat lite på stan och pratat lite! Nu måste jag plugga känner jag... Om ni vill ha en översättning till den meningen är det delvis att jag inte har något mer att säga (: haha. Juste, det var någon som undrade hur lång jag var, jag är ca 1.78. Så nu vet ni det! Men puss mina fina läsare så hörs vi!  



Dagens tips

Vet ni vad jag har gjort? Köpt vitaminer för 300 spänn. Är det normalt kan ni fråga er? Och NEJ det är inte normalt. Men är det värt det? JA. Första gången på väldigt länge jag inte känt mig trött i skolan :) Så, om du är trött och orkeslös tycker jag att du också kan bättra på ditt vitaminförråd! Haha låter som att jag får betalt för att säga det där.. Det var iallafall dagens råd. Peace.


Love is my drug, is my heroin. Stay with me honey, stay with me honey, stay with me.

Tog en liten runda på stan i brist på annat. Hittade världens snyggaste skor. Men eftersom jag är närmare bestämt 15 meter lång så kan jag inte ha dom. DÖ, kände jag. Nu ska jag plugga vidare samtidigt som vi har tvättstugan. Och om jag hinner ska jag ta ett bad! Natten är lång. PUSS.


Ooops..



Imorse när jag vaknade reagerade jag på att det var ovanligt ljust. Så jag sträcker mig efter mobilen för att titta på klockan. Mobilen är d-ö-d. Jag springer in i köket och tittar på klockan, den är halv tolv. Hehe. Så idag stannar jag hemma från skolan och pluggar här istället. Yesbox.

Älgrocken

Vissa stunder påminner en verkligen om att man bor i Älvdalen. Som igår kväll till exempel, jag hamnade i ett brandtorn mitt i skogen men hundra fulla älvdalingar som lyssnade på Billy Opel. Mitt där stod jag. Och vet ni? Det kändes awesome. Jag, Tina, Amanda och Daniel fick hela dansgolvet att gunga.  



Well known?

Måste bara berätta om det konstigaste: Jag skulle gå till busstationen i Mora, då står det ett gäng killar där, det kanske var.. 10 stycken? Iaf, jag kände inte någon alls av dom, så skriker dom "JOSEFINE SVENSSON" i kör? Vafan liksom?

HOWEVER. Jag är i Älvdalen för tillfället. Vi får se vad kvällen har att erbjuda ;) Nu måste jag gå och fortsätta plugga, plugghäst som jag är. Eller inte. Men puss mina fina läsare <3


Sliten



Har kommit hem från skolan för ett tag sedan. Jag och mina girls har varit ute på stan och delat ut marknadsundersökningar till vårt företag, men de flesta trodde att man var en utav alla desperata människor som försöker värva röster till valet. Vi bytta alltså taktik till oskyldiga-små-flickor-med-hundögon-taktiken, och vet ni vad? Det funkade ;)


Yeyee

Jag och Amanda gjorde en viodeo för typ ett halvår sen, även kallad "rullar fram" videon. And you now what? Den har över 1600 visningar på YouTube. Hur fan gick det til undrar jag? Ni kan se den här om ni känner för det :) 

Och justja, lite onödvändig information; Jag tyckte att det var lite roligt, för det var någon som hade kommenterat på Amandas blogg i stil med "hon i blått, är det hennes riktiga rumpa? skitsnygg iallafall!" Hahahahaha.....


.....?



Video från musik och motor festivalen. Fasiken vad jag skrattade det här kvällen. Alla var bara så där galet partyglada så de slår över till något sjukligt. Men kul hade vi! Hur många har kört fiskedansen till Pärleporten liksom?

15 sep



Idag hade vi en så kallad kick off. Jag och mina mates var på företags event i Falun. Riktigt kul var det! Kanske inte låter som världens roligaste när jag säger att föreläsningarna handlade om retorik och entreprenörskap.. men det var riktigt intressant tyckte jag! Men nu måste jag fixa läxorna. Det har varit en låååång dag. Och GRATTIS till Jacob förresten som fick mopedkörkort idag!

Happy birtday



Idag fyller min fina mamma år! Så ikväll blir det lite kalas med tårta, presenter och allt vad det innebär. Kul vaa?? Och för övrigt vill jag säga att där rädslan börjar ska den sluta. Tack och bock.


I`m in Miami bitch



Är på språng som alltid. Har slängt i min lite mat nu, sen ska jag dra till körskolan på lektion.. Och imorgon fyller my mother år, hur många säger jag inte, då blir hon sur :D
Och ja, för er som har missat det är det klamydiadagen idag, så nu hoppas jag att ni alla har testat er?? Braaa. 

You and me ain´t nothing but trouble



Idag ska jag träffa Cissi! Låt rubriken tala för sig själv. För lite mer utförligare information kan jag ju säga att mycket papper, penna och tankeförmåga är inblandat. Over and Out.

Welcome to the family



Svarta, höga byxor. H&M. Känns bra.

Älvdalen tour

Igår kväll var jag med Sofi, Macke och Tobbe. Vi köpte thaimat, tittade på idol och hade det mysigt. Sen på kvällen drog vi till cafét. För er som inte varit där är det som att sätta sig rakt i en Pistvakt film. Men kvällen var rolig och allt gick som smort :) Det enda problemet var att Macke var på sitt SUPER BITCHIGA humör tidigare på dagen.. och vad gör man inte då om köpa en liten present liksom? ;)  


Hahaha kan inte sluta skratta..

Mode i all sin ära..

... men vem i HELVETE vill gå runt i sånna här skor?!


Bild tagen från Elin Klings blogg.


Dagen

Råkade visst vara hemma från skolan idag, för att få det att låta bra kan vi säga att jag är döds sjuk. Det är ju inte direkt så att jag bara inte orkade gå till skolan idag *host*

Har hur som helst pluggat ikapp en massa läxor, duchat osv. Ska snart börja packa väskan då jag ska till Älvdalen i helgen! Och vad händer där kan man ju fråga sig? Absolut ingenting! Ska bara träffa några av de bästa människorna EVER. Vilket inkluderar b.la. Sofi ikväll och Cissi imorgon. Great huh?


Random bild från i våras!

Bättre kan det fan inte bli. Jag är kär.


10.09.09



Hello banans. Hur mår ni? Jag mår trött. Så kan man inte ens säga om det ska vara grammatiskt rätt, men SER DET UT SOM JAG BRYR MIG? Men okej, nu ska jag vara lite seriös. Våran manliga lärares telefon ringde mitt i lektionen idag, och vad hade han för ringsignal? Rockigt? Coolt? Manligt? Det var introt till Sex And The City.

Trött heter det.

Min lilla vän Sofi undrade idag ifall vi kunde hitta på något snart.
Ett: Jag fick lov att titta i min kalender (?)
Två: Jag inser att min nästa lediga lucka är NÄSTA TORSDAG.
Hur sjukt är inte det på en skala? Vart fan har all fritid tagit vägen? Ta mig bort. Ingen som har bra tips på billiga resor? GE MIG TIPS TACK. Och juste, min garderob har fått en ny familjemedlem :) Kan visa imorgon!  






Stickat



Har tusen bollar i luften. Trots att alla mina uppgifter är fruktansvärt stressframkallande gillar jag det på något vis. Känslan av att göra nytta och ha ansvar. Man är viktig. Jag har ofta bara sett det negativa i situationer. Men det blir så mycket lättare om man försöker plocka fram det lilla positiva och fokusera på det istället, tänk på det.


Secondhand

I andra hand. Nu tillhör de mig, de små jäklarna. Omöjligt att jag skulle kunna visa allt jag haffat, eller ja... omöjligt och omöjligt.. skulle bli en aning drygt bara.


Trench Coat. Ser kanske inte så vacker ut på bilden, men den sitter super på. Ska ge er en bild när jag har den på mig!


Ett sammetslinne. Fin fint med massa silversmycken.


Haha, det här är egentligen en kjol. Men jag tänker använda den som en tubklänning med det där snygga röda bältet i midjan, som färgklick.


Supermysig vit grovstickad tröja. Kommer användas flitigt när vintern kommer!


En massa sjalar. Och det här är bara tre av de tio jag haffade..


En stor skjorta. Perfekt att gömma sig i. Eller varför inte sova på, eller knyta runt huvudet, eller snyta sig i, eller klippa i när du är arg, eller springa omkring i naken? Jag föredrar att använda den som en vanlig skjorta.

Förlåt!

Jag har varit universums dåligaste bloggare de senaste dagarna. Men det har ju sina anledningar. Fick en fråga om jag inte kunde lägga upp lite av kläderna jag haffat. Er önskan är min lag :) Ni får se lite imorgon kväll!


ett två tre

Som ni vet var jag barnvakt igår tills idag. Allt gick bra, förutom att jag har städat bort närmare ett ton mosade ostbågar, och att jag vaknade imorse och insåg att det ligger sju pers sammanlagt i sägen.. he-he.

Dagen som gått har spenderats i min farmors gamla lägenhet. Hon har nämligen flyttat och vi hjälps åt att städa ur hennes lägenhet. Min uppgift är att ta itu med rummet längst in på vinden, även kallad klädrummet. Det är proppat med packeterade gamla kläder, och med det menar jag snygga gamla kläder. Jag har bara idag roffat åt mig en stor säck med kläder som jag vill ha, sånna kläder som är inne nu. Glad tjej hej!  


Linnéa, Sofi och jag igår. Haha... ett ord: Mongon.

Stressssssss

Har precis bokstavligt talat kastat ner min packning i väskan. Ska vara i Älvdalen i helgen som barnvakt och.... städare? Nej men vi ska hjälpa åt att städa ur min farmors lägenhet SERRU. Måste kila nu så jag inte missar bussen!

See you suckers  


Snuskigt snygg


Fick min födelsedagspresent av Caroline närmare bestämt 29 dagar innan min födelsedag. Jag valde inte ut väskan själv och tvingade inte stackaren att få den tidiare. Men iallafall, visst är den snygg?!

Nej hörrni, nu måste jag torka upp dregglet på golvet efter att jag suttit och kollat på väskan. Over and out.

Som ni kanske märker...

.. hade jag en blogg fri dag igår. Kände att jag behövde ägna lite tid åt mig själv. Slängde ner mig själv i badet och gjorde ansiktsmask och sånt ni vet!

Och ja, lite onödig information kanske ni skulle må bra av? För er som inte vet går jag sista året på gymnasiet, sammhäll med inriktning ekonomi. Och nu i trean ska jag och fyra till brudar utveckla ett företag! Ville förbereda er lite, för det kommer bli en hel del om det framöver! Jag är, håll i er nu, marknadsföringsansvarig och kontaktansvarig. Lite status, right?



Här är vi, the dream team, minus Karin dock.. Hade ingen bild på henne :(

RSS 2.0