dooh dooh



Okej, nu har jag och fröken Lenner kollat på Idol. Men skit i det. NU HAR JAG LOV! Vilket betyder, uppdatering! Jag ska ha kameran med mig, vart än jag går, för eran skull ;) Och för er vetskap; Gissa vad jag och Carro ska göra imorgon? TRÄNA! Kors i taket.

WTF?

Gick in på Kenzas blogg, höll på att sätta maten i halsen. Visst är min bror Jacob och hennes lillebror helt sjukt lika?  


Jacob?                                                      Kenzas bror?


26.10.10



t-JA. Jag vaknade med universums festaste huvudvärk imorse. Så idag är jag hemma, försöker plugga lite sådÄÄR. För tillfället sitter jag och gör en jul lista på Spotify... haha, vilket liv.

Helgen

Hej jag heter Josefine och jag mår illa idag. Jag har haft jätte kul i helgen, men jag tänker berätta kort och snabbt, för jag blir bara mer illamående av att titta på datorn.

I fredags var det myskväll hos pappa. Jag, pappa och Jacob bakade pizza och kollade på filmer den vi var små. Hur kul som helst! Pappas vovve Moa joinade också om det känns intressant att veta.




På lördagen for jag och Macke till Sofi. Vi förfestade lite med snygga Tina och Sara, sen drog vi till cafét! Riktigt älvdals party. Senare på kvällen vet jag inte riktigt vad som hände... Kurragömma typ, eller vad vi ska kalla det. Jag och Macke låg och filosoferade under en balkong (?) och Sofi sprang runt ensam på byn och skrek att det fanns spöken eller nått.... hahaha.


Jag och Mackineeeen.


Tina och Sara!


Mina babes, Macke, Sofi och jag.


Vi hanmade i en bil också, där lilla Cissi befann sig!


[update]

Sitter nyduchad och inlindad i massor av handdukar med gårdagens pizza i ena handen. Ikväll blir det myspys hos fröken Kas, följt av lite Älvdalspartaj. Jag lovar att ta massa trevliga och otrevliga kort! You have my word. Nu ska jag få ordning på mitt hår som ser ut som en slickad katt. Tjaråå.


jag & pappa



Hej och välkommen till sämst-uppdatering.se :) Om jag får förstvara mig lite har vi haft tre prov den här veckan.. så jag har haft rätt tajt om tid. Iallafall ska jag spendera kvällen hos min älskade pappa. Hinner inte träffa honom så mycket som jag önskar, då jag bor i Mora på veckorna.. Men ikväll ska jag, Jacob och pappa ha myskväll för hela slanten! :D Vi hörs mer imorgon, då blir det förmodligen fest.

Puss mina änglar

Hard day

Har pluggat röven av mig hela dan. Och som om det inte var jobbigt nog har jag tre prov att göra den här veckan </3. NEJ, jag sprider negativ energi över bloggen nu. Gud vad allt är roligt jag älskar livet WIHO. Vad har jag mer att säga tro...? Jag, Helen och Cathrine åkte till donken och käkade glass idag på en rast (sumon som vi är). Haha, det var nog allt vettigt jag har att säga idag. Nu blir det plugg.


Gammal bild

Halloween Outfit

Om två veckor är det halloween. Jag är bjuden på ETT ANTAL halloweenfester. Så kommer såklart frågan; vad fan ska man klä ut sig till? Samtidigt som man vill gå in för det vill man ju vara snygg.. Hm.. Väger mellan sexig polis eller nunna. Haha SKOJA. Men om nån har förslag, langa! 


Sunday

Först vill jag säga att jag valde alternativ nummer 5 igår, plugga och städa. Det var jävligt tråkigt men mycket behövligt! Med tanke på att jag inte haft en lugn helg kväll sen gud vet när. Idag har jag iallafall tagit en lång promenad med min lilla mamma. Sen när jag kom hem här så kollade jag runt på lite bloggar, bland annat Cissis blogg. Haha, nu låter jag som världens mes, men jag började gråta. Tänk att vad lyckligt lottad man är som har så fina vänner, en sån fin vän som du Cissi. 

Från Cissis blogg:


Some help please?

Alltså hjälp mig, ikväll har jag fem alternativ att välja mellan;

1. Gå på 20- års fest
2. Gå på Cafét i Älvdalen
3. Gå på Wäsa i Älvdalen
4. Gå på Wasa i Mora
5. Stanna hemma och plugga och städa...

Kan inte bestämma mig.....



Who knew?



Vet ni vad jag gjorde igår? Köpte solbrillor. Och det är inte det faktum att sommaren är slut som är roligt, utan att jag köpte glasögonen på herravdelningen. Cooling va? haha. Nu ska jag dra iväg till Älvdalen ett tag. Vi ska nämligen ha en liten foto session där nämligen, till vårt företag.

Just nu...



... vad i helvete?

bibbidi bobbidi bo



Caroline är at my place just nu. Kvällens planer ändrades snabbt, så vi kör vårt eget lilla race istället! Ikväll blir det kina mat och fruktsallad nice huh? ;) Kanske ett par filmer eller två om vi har tur också! Haha, vill ni kanske ha ett litet smakprov av hur det låter här hemma just nu? Lyssna på klippet här nere då retards.


Underbar dag

skolfotot blev skitfult CHECK
jag har mått illa hela dagen CHECK
min stalker terroroserar mig CHECK
jag ligger 15 sidor efter i matten CHECK
jag ser ut som en rishög CHECK
mitt rum är ett bombnedslag CHECK

tack hej

The scarf.



Dagens digg (kan man ens säga så?) är farmors gamla scarf jag hittade. Me likey. Jag har som ni vet tusen bollar i luften just nu. På listan just nu står främst att hitta ett gäng kvinnor till en fotografering vi ska ha till vårt företag på lördag förmiddag. Det enda som jag anser fattas är en eller två gamla tanter. Så, alla älvdalsbor, OM NI KÄNNER EN SÖT GAMMAL TANT SOM KAN STÄLLA UPP HÖR AV ER TILL MIG PÅ FACEBOOK.

Hur bra blev inte det där på en skala?

SUPERBRA blev festen, inga större skandaler... typ. Om vi bortser från Helen som låg i gynekolog-ställning på köksgolvet hela kvällen, haha! Det kom mycket folk, alla skakade rumpa på dansgolvet och humöret var på topp! Tänk vad vi fixade Cissi! Det trodde jag aldrig :D Om två år blir det 20- års fest, och då ska vi göra allt i dubbel så stor uppsättning ;)

Sen var det lördagen. Jag hamnade hemma hos Sofi för en "myskväll". Jag visste redan innan jag for hem till henne hur det skulle gå med den saken. Vi hamnade i en random bil med en random chaufför påväg till en random förfest. Allt var som sagt random. Men vi hann vara där i... 30 sek? Sedan drog vi till själva festeeen. Haha konstig kväll!


NU JÄVLAR!

//Gammal bild, cissi och jag//


Jag och Cissi håller på att fixa oss för fullt nu! Hela dagen har vi förberett våran fest! Shit asså, jag är SÅ nervös. Förhoppningsvis kommer alla ha kul :D Ska se till att ta lite kort också! Men nu måste vi dra, har mycket kvar att fixa. PUSS OCH KRAM MINA VÄNNER. 


tack hej stressad tjej

Goddaaaag. Känner att det är lite mycket nu. Jag är jävligt nervös/stressad inför imorgon. Men ja ni, vad ska jag säga? Idag ringde min mobil på max ljud mitt under lektionen... hehe, pinsamt. Idag kom mamma hem med sushi också såg jag när jag tittade i nyckelhålet. Tack för den. Nu ska jag hoppa in i dushen, men vi hörs kanske imorgon, beror på hur mycket tid över vi får innan festen. See yaaaaaaaaaaa.


6 okt

Är så stolt över mig själv idag! Jag lyckades kämpa mig igenom hela dagen i skolan. Jaha? Tänker ni, men ni förstår inte vilka jobbiga onsdagar vi har. Gaaalet. Men ja, annars då? Det är skolfoto på fredag, och jag känner att jag vill dö lite angående det. Vad ska jag ha på mig till exempel? Hur mycket vågar jag le det här året? Haha, jag brukar alltid stå och träna framför spegeln dagarna innan så jag vet exakt hur jag ska se ut sen...  


Gammal bild. Och för er som undrar, jag hade fastnat med fingret i en levande mussla.. haha.

Way to high



Idag kollade jag upp mitt blodtryck, det var.. inte bra. Allderles för högt. Fan tänkte jag. Det kommer sluta med en hjärtinfarkt, stroke, propp YOU NAME IT. De sa att jag inte skulle ha så höga krav på mig själv. Men vafan, jag satsar på G i alla ämnen, och det är tufft nog.

Saker jag måste:
* Börja träna
* Stressa mindre
* Sova bättre
* Vara nyttigare
* Festa lugnare


In school

Sitter i skolan just nu och har precis blivit klar med en jävla historie uppsats. På grund av den fick jag ingen sovmorgon. DÖÖ. Idag hade jag tänkt försöka (om jag hinner) se om jag hittar något som jag kan ha på mig på våran fest på fredag. We will see. Men nu måste jag dra på lektion! Bye fuckers.

My weekend

I fredags hade jag, Amanda och Linnea en så kallad "nyttigkväll". Den levde tyvärr inte upp till sitt namn upptäckte vi när vi låg på madrasserna, tryckte i oss chips vars smulor fanns över hela sängen. Äckligt. Vi hackade iallafall lite gurka och sånna där grejer :D



På lördagen åkte jag tillbaka till Mora för att fixa mamma inför en maskerad.
60- tals tema var det! Haha det blev rätt coolt faktiskt. Så här såg hon ut!



Senare under kvällen (efter mycket om och men) drog jag, mina två brudar cissi och sofi, och lilla macke till wasa. Haha, jag behöver inte säga att jag hade kul för det förstår ni nog att jag hade. MER SÅNNA KVÄLLAR TACK ;)


Cissi!


Haha ska jag behöva dra hela historen för er så ni fattar? Jag la i en massa pärlor i Cissis drink, så kom vi på att vi hade en kompis som hette Perla Youssef förr, detta blir alltså en hedersdrink till henne kallad "Youssef on the beach"


Sofi!




fucka

Fått ett antal sms idag ifall min blogg tagits bort, men NEJ, det är bara blogg.se som har varit cp :)

+++



Äntligen fredag! Och vad har denna helg att erbjuda tro? Idag sticker jag iallafall till Älvdalen och träffar lilla Cissi för att planera. Vi ska nämligen ha en FET födelsedagsfest nästa fredag, och jag är NERVOUS AS HELL. Vi har hyrt en bystuga, fixat DJ och skickat ut närmare 250 inbjudningar. Vad fan håller vi på med?!. Senare på kvällen imorgon ska jag träffa Linnea och Amanda, och vi ska för omväxlings skull ha en nyttig kväll ;) På lördagen blir det förhoppningsvis utgång, men vi får se :)

Nu ska jag dra! Pussårej.

RSS 2.0